NCC

Projektinköpare Infra Jönköping

Projektinköpare med produktionsbakgrund

Drivs du av att jobba nära projekten och ha en central roll gällande kostnadsbesparande och affärsmässiga inköp? Som Projektinköpare på NCC blir du en nyckelspelare i våra anbud och projekt och tillsammans med andra drivna och kunniga medarbetare fortsätter vi bygga infrastruktur för framtiden!

 

 

Rollen som Projektinköpare

Som Projektinköpare är du spindeln i nätet när det kommer till allt som rör inköp i våra projekt och i din vardag jobbar du nära våra olika byggprojekt. Du driver projektets inköpsfrågor genom anbudsprocessen, projekterings- och produktionsfasen. Du ingår i ett projektteam och leder samt ansvarar för inköpsplanering, förfrågningar, upphandlingar, förhandlingar samt tecknande av avtal för de projekt du jobbar i. Du kommer att ingå i avdelningens inköpsorganisation där vi gemensamt driver inköpsarbetet utifrån koncernens riktlinjer. Du rapporterar till gruppchefen för inköpsorganisationen på avdelningen Civil South East.

 

Som Projektinköpare hos oss interagerar du med olika funktioner och grupperingar inom avdelningen och du kommer bland annat ha ett nära samarbete med Projektchef, Platschef, Arbetsledare, Projekteringsledare och Anbudsingenjörer. Att samverka i projekten är en nyckelfråga för vår framgångsrika verksamhet, vilket ställer krav på god kommunikationsförmåga och samarbetsvilja.

 

 

Din profil

För att lyckas i rollen som Projektinköpare tror vi att du känner igen dig i en eller flera av nedanstående beskrivningar.

 

Du har tidigare erfarenhet av inköpsarbete och har i och med detta också vana av att förhandla och upprätthålla långsiktiga och goda affärsrelationer. Du har förmågan att se och förstå hela värdekedjan från anbudsskede till produktion och slutligen överlämnande till kund.

 

Du har verkat inom byggbranschen, antingen i rollen som inköpare alternativt som exempelvis platschef eller entreprenadingenjör under flera år och vill utvecklas vidare inom inköp. Vi ser helst att du har en byggteknisk utbildning samt god förståelse för entreprenadjuridiken.

 

Som person är du nyfiken och strukturerad och att skapa resultat är en av dina framträdande drivkrafter. Våra värderingar Ärlighet, Tillit och Respekt genomsyrar vårt arbete och organisation och för att vara en del av oss står du bakom dessa.

 

 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Jönköping. B-körkort är ett krav för tjänsten då det förekommer resor och projekten kan finnas inom hela avdelningen även om majoriteten av dem kommer vara i Jönköping/Skaraborg. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

 

Avdelning Civil South East omfattar Östergötland, Jönköping/Skaraborg, Kronoberg/Blekinge, Kalmar och Gotland där vi har dotterbolaget Nybergs Entreprenad. Vi omsatte ca 1,7 miljarder 2020 och är ungefär 400 medarbetare totalt. Vi utför arbeten inom bland annat vägar, järnvägar, industrifastigheter, markanläggning och VA.

 

 

Kontakt och ansökan

För frågor om tjänsten, kontakta Inköpschef Sofie Wasslavik på 076-521 58 24 alt. Sofie.wasslavik@ncc.se eller HR Partner Christine Gadd på 072-211 53 82 alt. christine.gadd@ncc.se. Registrera ditt personliga brev och CV om du är den vi söker, dock senast 2021-10-29 då vi gör urval och intervjuer löpande.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans  

 

Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter och bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar samt annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial, asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag och grundläggning.  

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.   

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

 

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 29 oktober . Arbetsort : Jönköping . Publicerat : 11 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Inköp


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Projektinköpare Infra Jönköping