NCC

Projektinköpare Building Väst

Är du en duktig förhandlare som drivs av att göra affärer? Har du även en byggteknisk bakgrund med erfarenhet av entreprenadjuridik? Till vår avdelning Building Väst utökar vi vår inköpsgrupp med ytterligare Projektinköpare. Hos oss är du en del av en specialistfunktion och tillsammans med cirka 10 kollegor ansvarar du tillsammans med dina kollegor för att driva och utveckla vårt inköpsarbete inom avdelningen.

 

Rollen som Projektinköpare

Ditt uppdrag är att skapa nära affärsrelationer med entreprenörer/leverantörer, förhandla fram och göra ekonomiskt fördelaktiga affärer där våra avtal är väldokumenterade samt välgrundade för att öka säkerheten i våra köp.

 

I ditt dagliga ansvar innebär det att du kommer att arbeta i nära samarbete med vår projektorganisation i Storgöteborg där du ansvarar för inköpsplanering och inköpsbudget i tidiga skeden till val av leverantörer, upphandling av material, entreprenörer och leverantörer i pågående projekt. Du kommer också att arbeta långsiktigt med att driva och utveckla inköpsprocessen tillsammans med dina kollegor i gruppen genom att söka upp nya leverantörer, utvärdering av inköpsprocessen och förbättringsåtgärder genom erfarenhetsåterföring och nytänkande.

 

Ytterligare en del i rollen innefattar även stöttning i kalkylarbetet, både i anbudskalkyler och produktionskalkyler i MAP. I rollen ges du möjlighet till varierande uppgifter med stort eget ansvar och en nära gemenskap till produktion och övriga stödfunktioner inom NCC.

 

Din profil

Söker du en roll som präglas av samarbete, närhet till produktion och stora kontaktytor då är detta rollen för dig! För att lyckas i rollen har du minst 3-års erfarenhet av entreprenad- eller byggrelaterad verksamhet och en byggteknisk utbildning. Vi ser gärna dig som tidigare arbetat som arbetsledare, entreprenadingenjör, platschef eller annan motsvarande tjänst och vill utvecklas vidare i en roll inom inköp. Du har god förståelse för entreprenadjuridik, förhandlingsvana och affärsmässighet utifrån ett långsiktigt tänk.

 

Som person har du förmågan att utveckla och bibehålla goda relationer, är framåt och strukturerad i ditt arbete och som trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du är också flytande i tal och skrift på svenska då du kommer att förhandla fram och dokumentera avtal.

 

Ytterligare information

Tjänsten är tillsvidare med placering i Göteborg. Du rapporterar till Gruppchef inköp.

 

Kontakt och ansökan

För frågor om tjänsten når du Joakim Ljungberg, Gruppchef Inköp på telefon 070-3836206. Frågor kring rekryteringsprocessen besvaras av Victoria Reeve, HR-Specialist Rekrytering 0790–787939. Registrera gärna din ansökan så snart som möjligt dock senast den 2022-06-27. 

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

 

Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 2021 omsatte NCC ca 53 miljarder SEK och NCC:s aktier är noterade på Nasdaq Stockholm.

 

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

Kontaktpersoner:

Victoria Reeve

HR-Specialist Rekrytering

0790787939

victoria.reeve@ncc.se

 

 

 

 Ansök nu

 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 16 timmar . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 30 maj

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Projektledning Bygg & Anläggning Inköp


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Projektinköpare Building Väst