NCC

Projektinköpare Building Stora Projekt

Projektinköpare till Building Stora Projekt Tidaholm

 

NCC har fått förmånen att bygga om och till anstalten i Tidaholm tillsammans med Specialfastigheter. Detta är ett stort och komplext projekt med hög säkerhetsklassning som kommer ställa stora krav på vårt genomförande då anstalten byggs om för att bli mer ändamålsenlig och få fler platser. Till projektet söker vi nu en projektinköpare som blir en viktig del i vårt team som tillsammans arbetar med att skapa förutsättningar för ett framgångsrikt byggprojekt.

 

 

Rollen som Projektinköpare

Drivs du av att jobba nära projekten och vill ha en central roll gällande kostnadsbesparande och affärsmässiga inköp? Då kan tjänsten hos oss på NCC som Projektinköpare vara den du söker.

 

Hos oss väntar ett omväxlande arbete där du tillsammans med dina kollegor driver ett spännande projekt från start till mål. Som Projektinköpare är du spindeln i nätet när det kommer till allt som rör inköp i våra projekt och i din vardag jobbar du nära våra olika byggprojekt. Du driver projektets inköpsfrågor genom anbudsprocessen, projekterings- och produktionsfasen. Du ingår i ett projektteam och leder samt ansvarar för inköpsplanering, förfrågningar, upphandlingar, förhandlingar samt tecknande av avtal för de projektdelar du jobbar i.

 

Som Projektinköpare hos oss interagerar du med olika funktioner och grupperingar inom projektorganisationen och du kommer bland annat ha ett nära samarbete med Projektchefer, Platschefer, Arbetsledare, Projekteringsledare och Anbudsingenjörer. Att kunna samverka i projektet är en nyckelfråga för vår framgångsrika verksamhet, vilket ställer krav på god kommunikationsförmåga och samarbetsvilja. Du kommer att vara en nyckelperson för hantering av alla typer av inköpsfrågor i projektet och samarbeta tätt ihop med andra inköpare inom både vår avdelning Sydost och i vårt systerprojekt i Mariestad för att på så sätt kunna lära av varandra och utveckla inköpsarbetet framåt och kunna resurseffektivisera. Vi erbjuder dig arbete i en miljö med högteknisk kompetens, nytänkande och närhet till produktionen samt goda utvecklingsmöjligheter inom ett stort byggbolag. Utöver detta väntar en trygg och modern organisation samt möjlighet att arbeta med de senaste tekniska plattformarna. Vi jobbar i samverkan med kund och utformar projektet utifrån gemensamma målsättningar.  

 

 

Din profil

För att lyckas i rollen som Projektinköpare tror vi att du känner igen dig i en eller flera av nedanstående beskrivningar.

 

Du har tidigare erfarenhet av inköpsarbete och har i och med detta också vana av att förhandla och upprätthålla långsiktiga och goda affärsrelationer. Du har förmågan att se och förstå hela värdekedjan från anbudsskede till produktion och slutligen överlämnande till kund.

 

Du har verkat inom byggbranschen, antingen i rollen som inköpare alternativt som exempelvis platschef eller entreprenadingenjör under flera år och vill utvecklas vidare inom inköp. Vi ser gärna att du har en byggteknisk utbildning samt god förståelse för entreprenadjuridiken.

 

Som person är du nyfiken och strukturerad och att skapa resultat är en av dina framträdande drivkrafter. Våra värderingar Ärlighet, Tillit och Respekt genomsyrar vårt arbete och organisation och för att vara en del av oss står du bakom dessa.

 

 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som påbörjas med en provanställning med placeringsort Tidaholm. B-körkort är ett krav för tjänsten då det förekommer resor mellan projekten och avdelningen. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur och projektets krav.

 

 

Kontakt och ansökan

För frågor om tjänsten, kontakta Specialistchef Peter Andersson på tel. 0703-97 45 87 alt peter.m.andersson@ncc.se eller Gunilla Glännå, Rekryterare på tel. 0790-78 81 70 alt gunilla.glanna@ncc.se eller till HR Partner Ida Davidsson på tel, 0700-20 43 29 alt. ida.davidsson@ncc.se

 

Registrera ditt personliga brev och CV om du är den vi söker, dock senast 2022-02-28 då vi gör urval och intervjuer löpande.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans  

 

Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter och bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar samt annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial, asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag och grundläggning.  

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.   

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.  

 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Tidaholm . Publicerat : 13 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning Inköp


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Projektinköpare Building Stora Projekt