NCC

Projektinköpare Building Skaraborg

NCC har fått förmånen att bygga om och till anstalten i Tidaholm tillsammans med Specialfastigheter. Detta är ett stort och komplext projekt med hög säkerhetsklassning som kommer ställa stora krav på vårt genomförande då anstalten byggs om för att bli mer ändamålsenlig och få fler platser. Till projektet och avdelningen söker vi nu en inköpare som blir en viktig person i teamet.

 

 

Rollen som Inköpare

I din roll som projektinköpare har du en central roll i projektet då du genomför och samordnar i stort sett samtliga inköp i samarbete med såväl projektering som produktion.

 

Du driver inköpsfrågorna i nära samarbete med övriga i projektet och ansvarar för förfrågningar, anbudsutvärderingar, förhandlingar samt tecknande av avtal. Du köper in allt från underentreprenörer till olika specialmaterial. Här kommer din förmåga att hitta lösningar in samt att säkerställa att vi hittar rätt leverantör. Som stöd finns dina kollegor i inköpsgruppen samt ett stort internt nätverk med experter inom bland annat juridik, miljö, energi och virtuellt byggande. NCC har dessutom branschens bäst utvecklade inköpssystem i form av inköpsportalen som är ett fantastiskt verktyg i Projektinköparens vardag.

 

 

Din profil

Vi söker dig som vill arbeta i ett stort projekt med hög säkerhetsklassning i en projektinköparroll. I grunden har du en byggteknisk utbildning på lägst gymnasienivå samt god förståelse för avtal samt entreprenad- och inköpsjuridik, AB och ABK. Du har några års erfarenhet av byggbranschen exempelvis som inköpare, platschef, projektledare, entreprenadingenjör eller arbetsledare. Det är meriterande att ha arbetat i projekteringsskedet och ha vana att läsa ritningar. 

 

Som person är du lyhörd, har lätt för att kommunicera, samarbeta och skapa goda relationer. Du är strukturerad och bra på att hitta lösningar samt har en förmåga att prioritera för att nå uppsatta projektmål och deadlines. Flytande i svenska i tal och skrift är ett krav.

 

 

Ytterligare information

Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillhörighet avdelningen Building region Sydost där våra kontor bl.a. finns i Jönköping och Skövde. Placering blir på projektkontoret i Tidaholm. 

 

 

Kontakt och ansökan

Vid frågor är du välkommen att höra av dig till Gunilla Glännå, rekrytering, gunilla.glanna@ncc.se eller 0790-788 170. Urval och tillsättning sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2021-06-23

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 23 juni . Arbetsort : Jönköping . Publicerat : 11 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Inköp


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Projektinköpare Building Skaraborg