NCC

Projektinköpare Building

Affärsområde NCC Building Sverige är en svensk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Projektinköpare – från anbud till färdigt projekt

Välkommen till din nya framtid!

Med hög kompetens inom hållbarhet, digitalisering och partnering utvecklar NCC Building Sweden bostads- och kommersiella projekt tillsammans med kunder.

Din nya roll!

Våra projektinköpare är spindeln i nätet när det kommer till allt som rör inköp i våra projekt. Du kommer att driva inköpsfrågorna i allt från anbud, projektering, produktion och eftermarknad. Detta innebär att du kommer att ansvara för förfrågningar, anbudsutvärderingar, förhandlingar samt teckna avtalen. Till ditt stöd finns kollegorna i inköpsgruppen samt ett otroligt stort internt nätverk med expertiskunskap inom bland annat juridik, miljö, energi och virtuellt byggande. NCC har dessutom branschens bäst utvecklade inköpssystem i form av inköpsportalen som är ett fantastiskt verktyg i projektinköparens vardag.

Hos oss kommer du att arbeta med allt ifrån bostäder till kommersiella projekt. Du ingår i ett projektteam tillsammans med projektchef, platschef, arbetsledare, entreprenadingenjör, projekteringsledare och installationssamordnare. Beroende på projektets omfattning kommer du att ansvara för ett eller flera projekt samtidigt.

Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda. Om du vill vara med och bygga en bättre och mer hållbar framtid, är du välkommen till oss!

Projektinköparen tillhör avdelningens Specialistgrupp och rapporterar till gruppchefen för inköp.

Dina erfarenheter!

Du jobbar idag som inköpare. Det är meriterande om du har erfarenhet av byggbranschen exempelvis som inköpare, platschef, arbetsledare, entreprenadingenjör eller projektledare.

Du har en byggteknisk utbildning på lägst gymnasienivå samt god förståelse för avtal och entreprenadjuridik.

Dina egenskaper!

Du drivs av att göra bra affärer utifrån affärsmässiga och etiskta grunder.

Du är strukturerad och skicklig på att hitta tekniskt och affärsmässigt fördelaktiga lösningar på kort och lång sikt.

Som person är du noggrann och analytiskt lagd samt ser en utmaning i att förebygga och hantera problem som dyker upp löpande under projektens gång.

Mycket arbete sker självständigt men många av våra projekt genomförs i nära samverkan med beställare och andra parter och du bör därför trivas med att arbeta i team, i nära samarbete med såväl kollegor som externa kunder och medarbetare.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning. B-körkort är ett krav. Placeringsort blir Malmö.

Vid frågor kontakta gärna HR Specialist Monica Klersén, 070 - 653 90 49.

Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande dock senast den 7 januari 2019

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 7 januari . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 28 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Inköp


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Projektinköpare Building