NCC

Projektinköpare Building

NCC har fått förtroendet att bygga och delta i nya projekt som ska bidra till ett framtida Västsverige såsom Lisebergs Jubileumsprojekt och Kineum. Med anledning av de spännande projekten vi har framör oss behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag och söker nu fler projektinköpare.Vi söker dig som vill verka i en organisation med goda värderingar, hållbarhetstänk och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare som utvecklas inom vår organisation.

 

 

Här är dina nya utmaningar 

Som projektinköpare har du huvudansvaret för inköpen i våra projekt och är involverad från projekteringsfasen till projektets genomförande. Du ingår i ett projektteam och driver och ansvarar för leverantörsval, upphandling och avtal i ett mycket nära samarbete med kollegor inom projektorganisationen. Söker du en spännande roll som präglas av ett högt tempo, affärer och stora kontaktytor då är detta rollen för dig.

 

 

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har

För att lyckas i rollen har du erfarenhet av inköp inom entreprenad- eller byggrelaterad verksamhet samt en byggteknisk utbildning. Vi ser gärna dig som tidigare arbetat som arbetsledare eller platschef och som vill utvecklas vidare i en roll inom inköp. Du brinner för att göra affärer och har god förhandlingsvana liksom god förståelse för entreprenadjuridik. Din affärsmässighet utifrån goda etiska grunder och du utgår ifrån ett win-win tänk. Som person har du förmågan att utveckla och bibehålla goda relationer samt är driven, strukturerad och noggrann. Vi tror också att du är en problemlösare som trivs med att arbeta både självständigt och i team.

 

 

Din utveckling

Du blir en del av en kompetent grupp där gruppens kunskap och erfarenhet gör att du kommer kunna utvecklas och bli än vassare som Inköpare. I vårt sätt att arbeta med digitala verktyg kommer du att framtidsutveckla dig själv.

 

 

Mer information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på NCC:s kontor i Göteborg. Har du frågor kring rekryteringsprocessen når du Gunilla Glännå, rekrytering, på gunilla.glanna@ncc.se, 0790-78 81 70. För frågor om tjänsten kan du kontakta Mattias Andersson, gruppchef, på telefon 070-3617871 alternativt Anders Lukschandl, specialistchef, på telefon 070-658 28 21. Urval och tillsättning sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt dock senast den 2019-05-11.

 

Välkommen med din ansökan! 

 

 

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande samt förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror att man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort - att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 11 maj . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 16 april

Kategorier : Bygg & Anläggning Ekonomi & Finans Inköp Juridik Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Projektinköpare Building