NCC

Projektinköpare Bostad Stockholm

Vi söker dig projektinköpare som är kunnig inom byggteknik och drivs och utmanas av att göra bra affärer!

 

Hos oss kommer du vara en del av ett inköpsteam där du bidrar till att driva och utveckla vårt inköpsarbete inom avdelningen.

 

Avdelning Bostad i Stockholm arbetar med nyproduktion och renoveringar av bostäder och vårdboenden. Det som gör oss unika inom NCC är att vi är helt specialiserade på bostäder. Vi har många spännanande projekt inom nyproduktion bla Kv 12, Veddesta  Älvsjöstaden, Inverness i Danderyd, Täby Park, Bromstensstaden samt pågående renoveringsprojekt i Fittja. Vi är ca 250 medarbetare fördelat på tjänstemän och yrkesarbetare och omsätter ca 1,4 miljarder kronor. Inom avdelningen finns ett stort engagemang att utveckla arbetet framåt med en effektiv produktion och hög produktivitet i samtliga skeden parallellt med att vi aktivt arbetar med arbetsmiljö, hållbarhet, mångfald och jämställdhet. Vi ser oss själva som ett ödmjukt team där vi hjälps åt och samarbetar för att utvecklas. Vårt mål är att vara Referensföretaget för bostäder!

 

Rollen som Projektinköpare

Som projektinköpare arbetar du i tilldelade byggprojekt och ett eller flera anbudsprojekt. Du har huvudansvaret för inköpen från anbud, projektering till projektets slutförande. Du kommer ingå i olika projektteam där din roll är att ansvara för upphandlingar, förhandlingar och tecknande av leverantörsavtal i enlighet med NCCs värderingar, inköpsstrategi och processer.

 

Tillsammans med dina kollegor i inköpsteamet bidrar du till arbetet med erfarenhetsåterföring, utveckling och ständiga förbättringar av inköpsarbetet.  

 

Din profil

För att lyckas i rollen tror vi att du har; 

• erfarenhet av inköpsarbete

• kunskaper inom entreprenadjuridik

• god förhandlingsvana och affärståelse

• erfarenhet av arbetete inom byggbranschen och en god förståelse för hela byggprocessen, från tidigt skede till färdigt projekt

 

Du är en lagspelare som är kommunikativt säker och trygg med att bygga goda relationer. Du är noggrann, analytisk med en förmåga att självständigt strukturera och driva ditt arbete. Du behärskar engelska väl och är flytande i tal och skrift på svenska då du kommer att förhandla och dokumentera avtal. 

 

Ytterligare information

Din placering är fördelat på projekt och NCC:s huvudkontor i Solna där vi sitter i nya och moderna lokaler som stödjer ett flexibelt arbetssätt och samverkan mellan hela organisationen. Eftersom tjänsten kan kräva en del resor inom avdelningens projekt i Stockholmsregionen är B-körkort ett krav. Tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

 

Vi erbjuder

Vi på NCC vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs, utvecklas och mår bra. Därför erbjuder vi dig som arbetar hos oss ett stort utbud av personalförmåner. NCC har kollektivavtal för alla medarbetare. Det ger en bra grundtrygghet och ett tydligt regelverk så att du vet vad som gäller för din anställning. Vi erbjuder också försäkringar, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag samt andra erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.

 

Kontakt och ansökan 

Vill du veta mer om tjänsten, vänligen kontakta Inköpschef Daniel Svensson på 076-521 57 34. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart du kan, dock senast den 30 juni 2023.  

 

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder.

 

Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för att vi ska kunna forma en allt bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur, grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad.

 

NCC - ett av de ledande företagen i Norden.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 juni . Arbetsort : Solna . Publicerat : 25 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning Inköp


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Projektinköpare Bostad Stockholm