NCC

Projektinköpare Bostad Stockholm

Vill du vara med och arbeta för att vi ska bli branschens ledande bostadsbyggare? Hur ska vi klara det? Jo, genom att arbeta effektivare, hitta synergier och bli bättre på att producera utifrån kundens önskemål. För att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag. Med anledning av detta söker vi nu Projektinköpare.

 

Avdelningen Bostad Stockholm jobbar med nyproduktion och renovering av bostäder och vårdboenden. Vi har många spännande projekt däribland Almandinen i Tyresö, Inverness i Danderyd, Parkliv i Täby Park och Stationslunden i Bålsta. Vi är idag cirka 240 medarbetare och omsätter omkring 1,3 miljarder kronor. Hos oss finns ett stort engagemang i att utveckla arbetet framåt. Du arbetar tillsammans med en proaktiv säljorganisation, specialister inom inköp, kalkyl, projekteringsledning, VDC och en effektiv produktion. Vi strävar efter en mångfald av bakgrunder och kompetenser hos våra medarbetare och beaktar detta vid tillsättning av tjänsten.

 

 

Här är dina nya utmaningar

Söker du en spännande roll som präglas av affärer, stora kontaktytor? Brinner du för att hantera komplexiteten i byggprocessen, då är detta rollen för dig! Som projektinköpare har du huvudansvaret för inköpen i våra projekt och är involverad från tidiga skeden till projektets slutförande. Du ingår i ett projektteam där du enligt NCC:s inköpsstrategi driver och ansvarar för leverantörsval, upphandling, förhandling och avtal i ett mycket nära samarbete med kollegor inom NCC.

 

 

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har

Vi söker dig som hunnit arbetat några år i branschen samt har en byggteknisk utbildning. För att lyckas i rollen är du kommunikativ, har stor analytisk förmåga, välorganiserad, ansvarstagande och är bra på att förstå såväl de små detaljerna som helheten. Du brinner för att göra affärer och har god förhandlingsvana. Du har även god förståelse för entreprenadjuridik samt med fördel erfarenhet av internationella inköp. Du har en affärsmässighet utifrån goda etiska grunder där du utgår ifrån ett win-win tänk. Som person har du förmågan att utveckla och bibehålla goda relationer samt är driven, strukturerad och noggrann. Vi tror också att du är en problemlösare som trivs med att arbeta både självständigt och i team.

 

 

Ytterligare information

Din placering blir på NCC:s huvudkontor i Solna där vi sitter i nya och moderna lokaler som stödjer ett flexibelt arbetssätt och samverkan mellan hela organisationen. I rollen som projektinköpare arbetar du i tidiga skeden men huvuddelen under produktions skedet, vilket innebär att du del av tid arbetar från våra byggarbetsplatser. Som projektinköpare är du en del av vår inköpsgrupp och du rapporterar till vår Inköpschef. Eftersom tjänsten kan kräva en del resor inom avdelningens projekt i Stockholmsregionen är B-körkort ett krav.

 

Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetsrutin.

 

 

Kom och väx!

Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi erbjuder rätt person en spännande arbetsmiljö där vi arbetar med ständiga förbättringar, korta beslutsvägar och där du direkt får ta ett stort ansvar och möjlighet att påverka från första stund. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

 

 

Kontakt och ansökan

Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Inköpschef Daniel Svensson på 076-521 57 34. Har du frågor om rekryteringsprocessen når du HR-Partner, Sara Berger på telefon 070 088 71 34.

 

Låter detta som ett intressant nästa steg för dig är du välkommen med din ansökan, genom att registrera ditt CV och personliga brev. Sista ansökningsdag är 2022-01-31, intervjuer och urval sker löpande.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 januari . Arbetsort : Solna . Publicerat : 21 december

Kategorier : Bygg & Anläggning Inköp


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Projektinköpare Bostad Stockholm