NCC

Projektinköpare

NCC är i ett tranformativt läge och som inköpare kan du vara med att driva NCC framåt.

 

Vill du vara en viktig del av vårt team på NCC Building Örebro/Värmland, där du som Projektinköpare möjliggör vår framgång genom att göra de rätta inköpen? En roll med mycket eget ansvar som innebär både teamarbete och självständigt arbete. Trivs du att ha en drivande central roll i projekt och göra affärer, ja då kan denna tjänst passa dig!

 

Som Projektinköpare arbetar du i ett eller flera anbud och byggprojekt. Du är spindeln i nätet när det kommer till allt som rör inköp i våra projekt. Som projektinköpare kommer du genomföra inköp och driva inköpsfrågor genom hela processen från anbud till projektering, produktion och eftermarknad.

 

Du tillhör avdelningens specialistgrupp och rapporterar till specialistchef. Specialistgruppen arbetar i ett tight team och fungerar som stödfunktion i produktionen. Du har ett nära samarbete med bland annat projektchef, platschef, arbetsledare, projektingenjör, projekteringsledare och installationssamordnare. Som stöd finns även dina kollegor i inköpsgruppen samt stort internt nätverk med experter inom bland annat juridik, miljö, energi och virtuellt byggande.

 

Som Projektinköpare kan du utgå från Karlstad eller Örebro men arbetar över hela avdelningen med några resor över regionen per månad.

 

NCC har dessutom branschens bästa utvecklade inköpssystem i form av inköpsportalen som är ett fantastiskt verktyg i projektinköparens vardag.

 

 

Dina dagliga ansvarsområden

Ansvara för att göra förfrågningar, anbudsverderingar och förhandling med andra entreprenörer och företag, du tar fram och tecknar avtal.

 

För dem projekt du ansvarar för är du ansvarig för inköpsfrågor genom anbud, projektering, produktion och eftermarknad.

Arbeta i enlighet med NCC’s värderingar, inköpsstrategier, och processer vad gäller inköp för att tydligt bidra till att uppnå NCC’s vision.

Planera, koordinera och utvärdera inköpen samt kostnader i de projekt du är tilldelad att de följer satta strategier avtal och regelverk.

Du gör omvärldsanalyser och håller dig uppdaterad.

 

Som Projektinköpare kan du utgå från Karlstad eller Örebro men arbetar över hela avdelningen med några resor över regionen per månad.

 

För att lyckas i rollen tror vi att

• Du har flerårig erfarenhet av Inköp meriterande inom byggbranschen.

• Du några års erfarenhet av byggproduktion

• Trivs med varierande arbetsuppgifter och arbetar strukturerat med att självständigt planer och strukturer ditt arbete

• Du är en lagspelare och gillar att arbeta i team.

• Du är en trygg relationsbyggare som utvecklar långsiktiga relationer

• Du är kommunikativ.

• Du har ett framåtlutat sätt och håller dig uppdaterat

• Grundläggande entreprenad-juridiska kunskaper meriterande om även LOU

• Utbildning i Business administration eller utbildning som anses likvärdig

 

Vi på Building i Örebro/Värmland arbetar med husbyggnadsprojekt både inom nyproduktion, ROT-arbeten och bygger alltifrån samhällsfastigheter till bostäder och simhallar. För närvarande bygger vi bland annat simhall och skola i Filipstad, Karlstads första flervåningshus i trä, Närlundaskolan i Askersund samt även nu Vårdcentral och Vårdboende i Skebäck i Örebro. Idag har vi ca 200 medarbetare och en omsättning på ca. 1.miljard.kr. i avdelningen. Vi är en avdelning som har väldigt nöjda kunder och kompetenta medarbetare som trivs.

 

Du identifierar dig med våra värderingar som är en naturlig del av vår företagskultur; ärlighet, tillit och respekt.

 

Vad vi erbjuder dig

• Personlig utveckling och karriärmöjligheter

• Meningsfullt arbete ofta med projekt för samhällsnyttan. Vi är också föregångare i branschen vad gäller hållbarhet och digitalisering

• Bra företagskultur och balans mellan arbete och privatliv

• Kompetenta och trevliga kollegor

• Bra försäkringar, friskvård och förmåner

 

 

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

 

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar och bygger kommersiella fastigheter och bostäder, vägar, broar samt annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial, asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag och grundläggning.

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 4 oktober . Arbetsort : Örebro . Publicerat : 6 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Inköp


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Projektinköpare