NCC

Projektinköpare

Affärsområde NCC Building Sverige är en svensk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

 

 

Rollen hos oss

Som Projektinköpare är du involverad från anbudsfasen till projektets genomförande. Du ingår i ett projektteam där du har ansvar för leverantörsval, att genomföra förhandlingar samt med vald leverantör komma till avslut och skriva kontrakt. Som stöd har du ett väl utvecklat inköpssystem samt många erfarna kollegor.

 

Du arbetar i nära samarbete med övriga i projektteamet, såsom kalkylspecialister, platschefer, projektingenjörer, projektchefer och projekteringsledare.

 

Inom NCC strävar vi efter kostnadseffektiva projektinköp genom att nyttja gemensamma avtal och resurser och utnyttja fördelarna med att vara ett stort företag. Som projektinköpare blir du en nyckelperson som kombinerar olika inköp/avtal på bästa sätt och driver NCC-koncernens gemensamma inköpsmål och strategier.

 

 

Dina erfarenheter

Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning på lägst gymnasienivå eller motsvarande, gärna kompletterat med några års arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har juridisk kunskap inom entreprenadjuridik, och bör behärska svenska och engelska både muntligt och i skrift. Tillgång till egen bil krävs.

 

 

Dina egenskaper

Stort fokus läggs på dina personliga egenskaper. Du är strukturerad, noggrann och trivs med att göra affärer samt hitta affärsmässiga och tekniskt fördelaktiga lösningar. Du har en affärsmässighet utifrån goda etiska grunder och utgår från ett win-win tänk. Då en del av våra projekt genomförs i samverkan med beställare och andra parter bör du därför trivas med att arbeta i nära samarbete med såväl kollegor som externa kunder/medarbetare.

 

 

Ytterligare information

Anställningsformen är tillsvidare på heltid med placering i Västerås eller Eskilstuna.

 

För frågor om tjänsten kan du kontakta Sebastian Stenberg, gruppchef kalkyl & inköp på telefon 070-088 74 00. Urval och tillsättning sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt dock senast den 2021-01-31

 

 

Om Oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans 

 

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.  

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag. 

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.  

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 januari . Arbetsort : Västerås . Publicerat : 21 december

Kategorier : Bygg & Anläggning Inköp


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Projektinköpare