NCC

Projektinköpare

Affärsområde NCC Building är en nordisk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

NCC Building avdelning Örebro/Värmland är i en expansionsfas med fokus på tillväxt. Vi håller just nu på med flera spännande projekt, t.ex. nya högspecialistsjukhuset och parkeringshuset vid USÖ, nya Kulturkvarteret, flera skolor, nytt vård- och omsorgsboende samt flera bostadsprojekt.

Vi ser mycket positivt på framtiden och för att lyckas med alla utmaningar behöver vi fler viktiga lagspelare till vårt lag.

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar och bygger framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete präglas av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda. Om du vill vara med och bygga en bättre och mer hållbar framtid, är du välkommen till oss!

Din nya roll

Som Projektinköpare är du spindeln i nätet när det kommer till allt som rör inköp i våra projekt. Du driver inköpsfrågorna i allt från anbud, projektering, produktion och eftermarknad. Du ansvarar för förfrågningar, anbudsutvärderingar, förhandlingar samt tecknande av avtal. Som stöd finns kollegorna i inköpsgruppen samt ett stort internt nätverk med experter inom bland annat juridik, miljö, energi och virtuellt byggande. NCC har dessutom branschens bäst utvecklade inköpssystem i form av Inköpsportalen som är ett fantastiskt verktyg i Projektinköparens vardag.

Du kommer att arbeta med allt ifrån bostäder till kommersiella projekt där du har ett nära samarbete med bland annat projektchef, platschef, arbetsledare, entreprenadingenjör, projekteringsledare och installationssamordnare. Beroende på projektets omfattning kan du ansvara för ett eller flera projekt samtidigt.

Dina erfarenheter

Du måste ha några års erfarenhet av byggbranschen exempelvis som inköpare, platschef, projektledare, entreprenadingenjör eller arbetsledare alternativt är du proffssäljare inom bygghandeln.

Du har byggteknisk utbildning på lägst gymnasienivå samt god förståelse för avtal och entreprenadjuridik.

Dina egenskaper

För att lyckas är det viktigt att du har förmåga att skapa kontakter och god förmåga att göra affärer på affärsmässiga och etiska grunder. Du är strukturerad och skicklig på att hitta fördelaktiga lösningar på kort och lång sikt.

Som person är du noggrann och analytiskt lagd samt ser en utmaning i att förebygga och hantera problem som dyker upp löpande under projektens gång.

En del arbete sker självständigt men många av våra projekt genomförs i nära samverkan med beställare och andra parter och du bör därför trivas med att arbeta i team, i nära samarbete med såväl kollegor som externa kunder och medarbetare.

Som Projektköpare tillhör du avdelningens specialisgrupp och rapporterar till gruppchefen.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning, B-körkort är ett krav och placeringsort är Örebro.

Har du några frågor om tjänsten så hör gärna av dig till Tomas Vecko, gruppchef för anbud och inköp, telefon 070-821 75 28 alternativt till Jonas Hermansson, HR Specialist Rekrytering på telefon 079-078 79 93.

Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 3 timmar . Arbetsort : Örebro

Kategorier : Inköp


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Projektinköpare