NCC

Projektinköpare

Affärsområde NCC Building Sverige är en svensk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

På Mälarsjukhuset förbereder vi oss för att genomföra ett av de största byggprojekten i Sörmland någonsin. Vi söker dig som vill jobba med Framtidens Sjukhus, ett spännande utvecklingsprojekt som berör familj, anhöriga, kollegor och ytterligare nästan 300.000 sörmlänningar
.            
 

Rollen hos oss som Projektinköpare

Vi söker dig som vill arbeta i vår kommersiella grupp som bl.a. ansvarar för ekonomistyrning, inköp och kalkyl. Du kommer vara en viktig del tillsammans med vår projektchef Catharina för att utföra inköp i ett stort sjukhusprojekt. Den kommersiella gruppen stödjer tillsammans med den tekniska gruppen vår produktionsverksamhet. Tillsammans skapar vi förutsättningar för ett lyckat projekt där inköp är en framgångsfaktor.

Som projektinköpare ansvarar du för inköp i vårt projekt och är involverad från projekteringsfasen till projektets genomförande. Du ingår i ett projektteam där du driver och ansvarar för leverantörsval, upphandling samt avtal i ett mycket nära samarbete med kollegor inom projektorganisationen.


Dina erfarenheter och kompetenser

Drivs du av affärer och stora kontaktytor? Då är detta rollen för dig! Vi tror att du har erfarenhet inom sjukhus, medicinteknik eller komplexa inköp inom industri eller bygg.

Du brinner för att göra affärer och har god förhandlingsvana. Du har även god förståelse för entreprenadjuridik. Du har en affärsmässighet utifrån goda etiska grunder där du utgår ifrån ett win-win tänk. Som person har du förmågan att utveckla och bibehålla goda relationer samt är driven, strukturerad och noggrann.


Din utveckling

I detta miljardprojekt som kommer pågå fram till 2024 kommer du utvecklas inom avancerade inköp. Du blir en del av en kompetent grupp som ständigt utvecklas och blir bättre. Framöver kommer NCC arbeta med flera sjukhusprojekt, där din erfarenhet kommer bli ett stort bidrag till att lyckas. Byggbranschen står inför en digital omvandling där vårt projekt är i framkant i användning av digitala verktyg.


Mer information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Eskilstuna. För frågor om tjänsten kan du kontakta Catharina Hansson, projektchef, på telefon 070-215 79 98 alternativt Sebastian Stenberg, gruppchef kalkyl & inköp på telefon 070-088 74 00. Urval och tillsättning sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt dock senast den 2019-09-29.


Ansök nu

Sista ansökningsdag : 29 september . Arbetsort : Eskilstuna . Publicerat : 30 augusti

Kategorier : Bygg & Anläggning Inköp


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Projektinköpare