NCC

Projektinköpare

Vi ser mycket positivt på framtiden inom mark- och anläggningsverksamheten i vår geografi och är väldigt glada att ha fått förtroendet att ansvara för flera projekt som bidrar till ett framtida Närke. För att kunna anta fler spännande projekt i regionen söker vi nu en projektinköpare. Denna roll är placerad på vår specialistavdelning tillsammans med andra specialister så som t ex. projekteringsledare, anbudsingenjörer, KMA-ingenjörer och mätningsingenjörer.


Här är dina nya utmaningar

Som projektinköpare har du det övergripande ansvaret för allt som rör inköpen i dina projekt. Beroende på projektets omfattning kan du ansvara för ett eller flera projekt samtidigt.

Du driver inköpsfrågorna i allt från anbud, projektering, produktion och eftermarknad. Detta innebär att du ansvarar för förfrågningar, anbudsutvärderingar, förhandlingar, tecknande av avtal, säkerställer kontrakten samt att vi har rätt leverantörer. Som stöd finns kollegorna i både inköpsgruppen och produktionsenheten samt ett stort internt nätverk med experter inom bland annat juridik, miljö, energi och virtuellt byggande. NCC har dessutom branschens bäst utvecklade inköpssystem i form av Inköpsportalen som är ett fantastiskt verktyg i projektinköparens vardag.

Region Infra Middle arbetar med allt ifrån mark- och anläggningsprojekt till mer komplicerade industriprojekt. Du har dagligen ett nära samarbete med anbudsingenjör, projektchef, platschef, arbetsledare, entreprenadingenjör och projekteringsledare.


De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har
 
För denna tjänst söker vi dig som har en byggteknisk utbildning, gärna med anläggningsinriktning, industri, kraftverk med mera. Vi tror att erfarenhet inom bygg- och entreprenadbranschen är en viktig del för att lyckas hos oss. 

Du arbetar mot att alltid vilja göra affärer på ett affärsmässigt sätt och som vilar på etiska grunder samtidigt som du alltid tänker ekonomi.
Att du känner dig trygg i förhandlingssituationer även om det ibland kan bli diskussioner.

Du är noggrann och strukturerad samt skicklig på att hitta fördelaktiga lösningar på kort och lång sikt.
Du har drivkraften att kunna arbeta självständigt men måste även trivas med att arbeta i team då våra projekt många gånger drivs i olika samverkansformer.


Ytterligare information

Anställningsform är tillsvidare på heltid med 6 månaders provanställning. Placering Örebro. 
B-körkort är ett krav.


Kom och väx

Vi frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Mann, Specialistchef på telefon 0700888244 alternativt till HR-partner Ellinor Johansson, på telefon 079-078 79 13.

Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande dock senast 2019-09-30.

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på närmare 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare. NCC utvecklar kommersiella fastigheter, bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur.

Affärsområdet Infrastructure är en nordisk organisation fördelade i fyra divisioner, division Infra, division Civil Engineering Sweden, Civil Engineering Norway och division Road Services. Affärsområdet levererar hela infrastrukturprojekt, från design och konstruktion till produktion och service.


Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 30 september . Arbetsort : Örebro . Publicerat : 28 augusti

Kategorier : Bygg & Anläggning Inköp


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Projektinköpare