NCC

Projektingenjörer till NCC Bostad Stockholm

Nu är det dags, tänker du! Dags att söka nästa utmaning efter att ha skaffat den erfarenhet du känner att du ville ha för att känna dig riktigt trygg i projektingenjörsrollen. Då kanske det här är tjänsten för dig?  

 

Avdelning Bostad Stockholm söker projektingenjörer som vill vara en del av vårt härliga gäng och som är redo att ta nästa steg. I den här rollen får du bidra med din erfarenhet från, som vi tror, minst två bostadsprojekt från start till mål. Vi, från vårt håll, bidrar med ett riktigt spännande bostadsprojekt i en inkluderande och utvecklande miljö där du får ta stort eget ansvar tillsammans med hela teamet.  

 

Affärsområde NCC Building Sverige är en organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en engagerande miljö. 

 

  

Rollen som projektingenjör

Du kommer att tillhöra vår bostadsavdelning i Stockholm där du blir en viktig del i att leverera lönsamma projekt till kunden med NCC:s signum för kvalitet, som vi kan vara riktigt stolta över. Utöver teamet ute på bostadsprojektet som du samarbetar dagligen med, så ges det också möjlighet till kunskapsutbyten och forum med våra andra projektingenjörer på avdelningen. Du kommer att inneha en roll med stor variation där du jobbar nära nästan alla i projektet. Ditt huvudsakliga ansvar handlar om att fungera som en stöttande funktion för ditt tilldelade projekt, där du i huvudsak kommer att ansvara för projektets kostnadsstyrning i MAP. Utöver ditt ansvar för kostnadsstyrningen kommer du att stötta i tidsplanering, kontraktsadministration samt kvalitets- och miljöfrågor, vilket ger dig en stor inblick och delaktighet i hela projektet. 

 

  

Din profil 

För att trivas och vara framgångsrik i rollen ser vi gärna att du har en eftergymnasial utbildning mot bygg och har skaffat dig rikligt med erfarenhet, cirka 5–7 år, från en liknande roll med ett stort fokus på kostnadsstyrning och projektekonomi. Meriterande är om du dessutom har erfarenhet av att arbeta i MAP. 

 

Som person ser vi att du har ett öga för detaljer då du kommer att arbeta med mycket informationsinhämtning. Du har en förmåga att planera ditt arbete och att självständigt söka efter information. Du är en naturlig lagspelare som förstår att ditt enskilda bidrag är viktigt för projektets framgång. Då saker snabbt kan ändras i produktion är det också viktigt att du utan problem kan anpassa dig och hantera förändringar som uppstår. 

 

  

Ytterligare information 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och vi tillämpar 6 månaders provanställning. 

 

Tjänsten har placering i Stockholm, arbetsområdet kommer att vara Stockholm med omnejd. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur. 

 

  

Kontakt och ansökan

Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2022-01-31. Har du frågor om tjänsten kontakta gärna Ola Sahlberg, ola.sahlberg@ncc.se eller HR Rekryteringsspecialist Karin Österman de Wall på karin.osterman.de.wall@ncc.se. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.  

 

   

Om Oss 

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.  

 

Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.   

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.  

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.   

  

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag. 

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 januari . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 29 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Projektingenjörer till NCC Bostad Stockholm