NCC

Projektingenjörer Gävleborg

Sista ansökningsdag: 2021-08-31 - Gävle

 

Nu behöver vi förstärka NCC Civil i Gävleborg med flera projektingenjörer!

 

Här är dina nya utmaningar
Som projektingenjör arbetar du som spindel i nätet ute i produktionen och stöttar platschefer i frågor som rör KMA, ekonomi, planering, inköp och övrig adminstration. I samverkan med projektchef och platschef upprättar du bland annat produktionskalkyl, planeringsunderlag, sköter löpande ekonomiavstämningar, prognoser, hanterar UR och ÄTOR. Du förväntas vara insatt i och följa upp pågående kontraktshandlingar och styrande dokument och har i samverkan med platschefen en kontinuerlig kontakt med både kunder och leverantörer. Som projektingenjör stöttar du ett eller flera projekt samtidigt och medverkar till att dessa genomförs med högsta möjliga produktivitet och lönsamhet på ett arbetsmiljösäkert sätt i enlighet med NCCs gemensamma arbetssätt och värderingar.    

 

Det här förväntar vi oss av dig
För att trivas som projektingenjör hos oss är du en person som trivs med att ha ordning och reda och att ha en koordinerande roll med många pågående saker parallellt som du driver framåt. Du är van att arbeta med uppsatta tidplaner och kan ställa krav i jobbet lika väl som du är stöttande och ödmjuk. Vi är mycket intresserade av dina personliga egenskaper och tror att en av de viktigaste är förmågan att skapa och utveckla relationer, både med kunder och våra interna team bestående av chefer, specialister och övriga medarbetare.

 

De här erfarenheterna och kunskaperna vill vi gärna att du har
Vi ser att du har en byggteknisk utbildning från gymnasium eller högskola alternativt har du arbetat några år i branschen och känner att du skulle vilja arbeta i en nära roll till platschefen. Du bör ha god förståelse för hur ett mark-, väg- och/eller anläggningsprojekt fungerar när det gäller ekonomi, planering, KMA, inköp och tekniska lösningar. Som person är du duktig på att planera, administrera och koordinera och van att arbeta i olika system, där erfarenhet från MAP, PlanCon, MS Project och/eller CAD program är meriterande. Du har ett affärssinne, är duktig på att göra risk- och möjlighetsbedömningar och att skapa resultat.

 

Du som har passion för att prestera - kom och bygg tillsammans med oss!
Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Om du har frågor gällande tjänsten går det bra att höra av sig under sommaren via mail till Produktionschef Stefan Green, stefan.green@ncc.se eller HR Partner Maria Håkansson, maria.hakansson@ncc.se. Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande, dock senast 2021-08-31.

 

 

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 31 augusti . Arbetsort : Gävle . Publicerat : 8 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Projektingenjörer Gävleborg