NCC

Projektingenjör Västlänken E05 Korsvägen

Vill du jobba internationellt men trivs bättre på hemmaplan? Nu finns en möjlighet som projektingenjör till vårt projekt E05 Korsvägen som är en deletapp av västlänken i centrala Göteborg. Vi går in i nya spännande faser på våra fyra produktionssiter i projekt E05 Korsvägen. Vi har flera placeringar inom projektet som arbetar inom tunnel, anläggning eller betong. Har du tidigare arbetat inom ett eller flera av dessa områden och gärna med stora och komplexa arbeten? Om du dessutom vill vara med i ett av Sveriges största och mest betydelsefulla infrastrukturprojekt ska du läsa vidare.

 

Rollen som projektingenjör   

Som projektingenjör har du ett självständigt och omväxlande arbete med stort eget ansvar. Beroende på din erfarenhet och bakgrund kan dina arbetsuppgifter hos oss variera. Är du intresserad utav ekonomiuppföljning och kostnadstyrning och vill lära dig mer om detta? Eller varför inte dyka in i kontraktsfrågor och bli en fena på entreprenadjuridik?

 

Som Projektingenjör i detta projekt stöttar du främst plats- och projektchefer men även övriga i projektorganisationen. Du deltar vid framtagande av tidplaner, stämmer av egna aktiviteter och är behjälplig vid produktionsförberedelse såsom att upprätta planeringsunderlag, arbetsberedningar samt metodbeskrivningar tillsammans med andra medarbetare i teamet. Du ska vara väl insatt i kontraktshandlingar för projekten och stödja platschefen i uppföljningar.

 

I rollen är du behjälplig i arbetsmiljöarbetet genom att delta i till exempel skyddsronder eller samordningsmöten och se till att delprojektet utförs på ett arbetsmiljöriktigt sätt.

 

Du kommer att vara en del av ett team där vi utmanar oss själva för att leverera de bästa hållbara lösningarna i en organisation med goda värderingar och en stark vilja att lyckas. Vill du jobba i ett internationellt projekt, lokalt? Då är detta rollen för dig!

 

Din profil

För att vara framgångsrik i denna roll har du en byggteknisk utbildning och/eller motsvarande minst 1 års arbetslivserfarenhet inom bygg- och anläggningsbranschen. Meriterande om du har arbetat med stora projekt tidigare. Har du erfarenhet av tidplanering, produktionskalkyler, kostnadsuppföljning och/eller entreprenadjuridik ses detta som meriterande. Ett krav är att du kan kommunicera på såväl svenska som engelska.

 

Du trivs i en omväxlande och bred roll där du får ta ett stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är bra på att planera och strukturera ditt arbete, är noggrann, har god problemlösningsförmåga och ett sinne för affärer. Du gillar att arbeta både självständigt och i team. För att lyckas är det viktigt att du är serviceinriktad och har förmåga att skapa och etablera goda relationer samt en god förmåga att göra affärer på affärsmässiga och etiska grunder. Övriga personliga egenskaper som vi värdesätter är att du är engagerad och trivs med ett resultatorienterat arbete. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper som samarbetsförmåga, engagemang samt drivkraft. Det är meriterande om du arbetat i AutoCad 2D & 3D, Office-paketet, Bluebeam samt Navisworks. 

 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på projektet Korsvägen i centrala Göteborg med start enligt överenskommelse. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur. Vill du läsa mer om projektet kan du göra det här.

 

Kontakt och ansökan

Registrera din ansökan och ditt CV nedan, dock ej senare än 2022-11-01. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Frågor kring rekryteringsprocessen och rollen besvaras av HR-administratör Elin Skärberg 070-0201444 eller via elin.skarberg@ncc.se

 

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans

 

Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 2021 omsatte NCC ca 53 miljarder SEK och NCC:s aktier är noterade på Nasdaq Stockholm.

 

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 1 november . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 15 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Projektledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Projektingenjör Västlänken E05 Korsvägen