NCC

Projektingenjör NCC Civil Nyköping

Vill du jobba med projektstyrning nära produktionen i samhällsbyggnadsprojekt? Vill du vara del i ett team där du har stor möjlighet att påverka din utveckling och styra din tid?  Välkommen till NCC Civil Middle i Nyköping och ett varierande jobb med bra struktur. Vi arbetar inom hela kedjan, från design och konstruktion till produktion inom mark- och anläggningsprojekt som broar, VA och grundläggningar för bostäder och industrier. Du får en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. 

 

Rollen som Projektingenjör

Projektingenjören är en av nyckelspelarna gällande projektstyrning då du stöttar projekten i frågor som rör KMA, ekonomi, planering, inköp och övrig administration. I samverkan med projektchef och platschef upprättar du bland annat produktionskalkyl, planeringsunderlag, sköter löpande ekonomiavstämningar, prognoser, hanterar UR och ÄTOR. Du sätter dig in i och följer upp kontraktshandlingar och styrande dokument och har kontinuerlig kontakt med både kunder och leverantörer.

 

Din profil

Du har en eftergymnasial byggteknisk utbildning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet och du bör ha god förståelse för hur ett mark-, väg- och/eller anläggningsprojekt fungerar när det gäller ekonomi, planering, KMA, inköp.

 

Vi söker dig som vill ha en koordinerande roll där du proaktivt driver ditt arbete framåt med pågående uppgifter parallellt. Du trivs med att ha ordning och reda, är duktig på att planera, administrera och van att arbeta i olika system. Erfarenhet från MAP, PlanCon, MS Project är meriterande.

 

Du är van att arbeta med uppsatta tidplaner och kan ställa krav i jobbet lika väl som du är stöttande och ödmjuk. Vi är mycket intresserade av dina personliga egenskaper och tror att en av de viktigaste är förmågan att skapa och utveckla relationer, både med kunder och våra interna team bestående av chefer, specialister och övriga medarbetare.

 

Ytterligare information

Tjänsten är tillsvidare på heltid med placering i Nyköping. Men då närheten till platsledning och produktionsteamen är värdefullt i rollen som Projektingenjör kommer du även arbeta från våra platskontor delar av din arbetstid. Tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

 

Kontakt och ansökan

Matchar tjänsten din profil så ansök gärna idag men senast 2023-03-31. Urval sker löpande. För frågor om tjänsten når du Gunilla Glännå, HR-specialist rekrytering, gunilla.glanna[a]ncc.se, 079-0788170 eller rekryterande Projektchef Andreas Eliasson, 079-078 74 45.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 2021 omsatte NCC ca 53 miljarder SEK och NCC:s aktier är noterade på Nasdaq Stockholm.

 

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 8 timmar . Arbetsort : Nyköping . Publicerat : 6 mars

Kategorier : Bygg & Anläggning Kontor & Administration Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Projektingenjör NCC Civil Nyköping