NCC

Projektingenjör, NCC Building Uppsala, Gävle/Dala

Vi söker nu efter ny kompetens till vår organisation i Uppsala, för befintliga och kommande projekt. Är du på jakt efter nya utmaningar och har goda erfarenheter inom projektstyrning? Då kan det vara dig vi letar efter till rollen som projektingenjör hos oss på NCC!

 

Avdelning Uppsala, Gävle/Dala är en stark aktör på marknaden när det kommer till stora, komplexa byggprojekt såsom Agnes Kulturhus, Senapsfabriken, Hus 60 inom Gävle sjukhus, Lugnets badhus, Nya Campus Borlänge samt Ångströmlaboratoriet. Hos oss får du möjlighet att vara med och påverka, utvecklas och driva förändring, då vi vill agera förebild inom branschen.

 

Rollen som Projektingenjör

Som projektingenjör är du en av nyckelspelarna när det gäller projektstyrning, då du stöttar såväl platschef som projektchef kring upprättande av tidplan och ekonomiavstämningar, produktionskalkyler, ÄTA-hantering samt följer upp kontraktshandlingar och styrande dokument. En viktig del i rollen är att vara den sammanhållande länken i prognosarbetet. Som projektingenjör medverkar du till att våra projekt genomförs med högsta möjliga produktivitet och lönsamhet samt på ett arbetsmiljösäkert sätt.

 

Beroende på projektets storlek kommer du att stötta i ett eller flera projekt samtidigt. Där kommer du att arbeta tillsammans med ett helt team bestående av bland annat arbetsledare, platschef, projektchef och projektinköpare. Dessutom har du regelbunden kontakt med vår controller och andra projektingenjörer på avdelningen, för att dela erfarenheter och utvecklas.

 

Utöver det interna kontaktnätet ingår även kund- och leverantörskontakter i rollen. Delar av din arbetstid kommer du att sitta på något av våra platskontor, då närheten till platsledningen och resten av produktionsteamet är värdefullt både för dig och verksamheten.  

 

Hos oss får du en varierad vardag då vi inom vår geografi har en bred variation av byggprojekt, med allt från bostäder och kontor till skolor, badhus och sjukhus åt såväl privata som offentliga kunder.  Vi ger dig möjligheten att vara en del av riktigt spännande projekt i en utvecklande miljö, där du får ta ett stort eget ansvar tillsammans med teamet.    

 

Din profil

För att trivas och vara framgångsrik i rollen som projektingenjör hos oss tror vi att du har erfarenhet från en liknande roll och är trygg i att arbeta med kostnadsstyrning, tidsplanering och ekonomiuppföljning. Antingen har du en eftergymnasial utbildning inom bygg, ekonomi eller annan relevant inriktning, alternativt så har du byggt upp motsvarande kompetens genom praktisk erfarenhet. Meriterande är dessutom om du har branscherfarenhet samt har vana av att arbeta i MAP.

 

Som person ser vi att du har ett öga för detaljer, då du kommer att arbeta med mycket informationsinhämtning, men samtidigt har förmågan att se helheten. Du har en god förmåga att planera och strukturera ditt arbete och är trygg i att självständigt driva dina arbetsuppgifter framåt. Du är en naturlig lagspelare som förstår att ditt enskilda bidrag är viktigt för projektets framgång. Vidare trivs du i en ansvarstagande och koordinerande roll och har förmågan att prioritera när oförutsedda saker sker, för att nå uppsatta mål. 

 

Vi ser också att du har lätt för att bygga och bibehålla goda relationer och samarbeten, såväl internt som externt, och du lockas av möjligheten att vara med och bidra till att vi är en lärande organisation. 

 

Du identifierar dig med våra värderingar som är en naturlig del av vår företagskultur; ärlighet, tillit och respekt.

 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning och ditt primära arbetsområde är Uppsala med omnejd. Som projektingenjör rapporterar du till vår projektchef.

 

Kontakt och ansökan

Vill du bli en del av NCC och tycker att tjänsten låter intressant? Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, antingen genom att du registrerar ditt CV eller LinkedInprofil. Sista ansökningsdag är 2023-02-06, men urval kan komma att ske löpande.

 

Har du ytterligare frågor om tjänsten når du Mikael Jernlöf, Produktionschef, på telefon 076-521 52 99. Har du frågor kring rekryteringsprocessen når du Maria Sandström, HR Partner, på 079-072 86 59.

 

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Om oss 

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

 

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater. 

 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : För 3 timmar sedan . Arbetsort : Uppsala . Publicerat : 15 december

Kategorier : Bygg & Anläggning Kontor & Administration Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Projektingenjör, NCC Building Uppsala, Gävle/Dala