NCC

Projektingenjör inriktning planering

Östersunds kommun genomför nu ett av kommunens största infrastrukturprojekt för att säkerställa dricksvattenproduktionen för kommunen och dess invånare. Både med avseende på kvalité och tillgång för lång tid framåt. NCC har nu fått förtroendet av Östersunds kommun att utföra nybyggnad av ett vattenverk som en del i denna strategi. 

 

Är du sugen på att prova något nytt? Vi kan erbjuda dig en möjlighet att få arbeta i ett stort komplext VA-projekt med många kompetenta kollegor i teamet såsom, arbetsledare, platschef, projektchef, KMA, Projektingenjör, projektadministratör, inköpare, kalkylator och flertalet senior advisor vilket ger stora möjligheter till personlig utveckling.

 

Vi behöver stärka upp vårt team med en person som kan samordna tidplaner i projektet. Som tidsplanerare på Minnesgärdets Vattenverk blir du en viktig kugge med ansvar att tidssamordna våra discipliner i enlighet med projektets gemensamt satta tidplaneringsprocesser.

 

Rollen som Planerare

Planerare är en roll med många kontaktytor och du samverkar såväl med produktion som projektering, kontrakt och miljö, har arbetsmöten och deltar i delprojektmöten. Produktionen äger sina tidplaner och din uppgift är att stötta dem med att upprätta, följa upp utfall mot prognos, justera och underhålla tidplaner i PowerProject. Du analyserar även tidplaner från underentreprenörer och följer upp att dessa överensstämmer med projektets satta kravställningar. 

 

Din profil

För att vara framgångsrik i rollen som planerare har du en relevant högskoleutbildning eller likvärdig arbetslivserfarenhet. Erfarenhet från anläggning eller bygg ser vi som nödvändigt då detta är ett komplext projekt där många parallella aktiviteter kommer att pågå samtidigt - vi ser gärna att du har arbetat som planeringsspecialist alternativt platschef i tidigare roller och varit med och tagit fram samt löpande reviderat tidplaner. Det är en fördel om du kan PowerProject, fast det viktigaste är att du har lätt för att lära dig olika programvaror och vill utvecklas som specialist inom planering.

 

Som person är du social och har lätt för att skapa kontakter och samarbeta. Du är noggrann och strukturerad med en god förmåga att koordinera, sammanställa och presentera information på ett enkelt och pedagogiskt sätt. 

 

Ytterligare information

Vi tillämpar 6 månaders provanställning, placering Östersund, B-körkort är ett krav. Godkänd SUA-prövning är en förutsättning för att vara aktuell för tjänsten. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

 

Kontakt och ansökan

Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Simon Lans, Projektchef på mobil 072-211 69 93

Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontkta gärna Lisen Hagberg, Hr Business Partner på mobil 079-065 93 35

 

Varmt välkommen med din ansökan!  

 

Om oss 

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans

 

Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

 

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater. 

 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 24 februari . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 25 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning Kontor & Administration Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Projektingenjör inriktning planering