NCC

Projektingenjör i Umeå

Just nu söker vi dig som vill jobba som projektingenjör inom NCC Building Norrland och bli en del av vårt fantastiska lagbygge i Umeå!

 

Rollen som Projektingenjör

Som projektingenjör är du spindeln i nätet i produktion och stöttar framförallt platschefen i frågor kopplat till kostnadsstyrning, tidsplanering samt kontraktsadministration. Du förväntas vara insatt i och följa upp pågående kontraktshandlingar och styrande dokument och har i samverkan med platschefen en kontinuerlig kontakt med både kunder och leverantörer. Som projektingenjör stöttar du ett eller flera projekt samtidigt och medverkar till att dessa genomförs med högsta möjliga produktivitet och lönsamhet på ett arbetsmiljösäkert sätt i enlighet med NCCs gemensamma arbetssätt och värderingar.    

 

Din profil

För att trivas i rollen som projektingenjör och hos oss på NCC så ser vi att du gillar ordning och reda, är duktig på att planera och mår bra i en koordinerande roll. Vi ser även att du är van att arbeta med uppsatta tidplaner och kan ställa krav i jobbet likaväl som du är stöttande och ödmjuk. Vi är mycket intresserade av dina personliga egenskaper och tror att en av de viktigaste är förmågan att skapa och utveckla relationer, både med kunder och våra interna team.

 

Vi ser att du har en teknisk utbildning inom bygg eller annan relevant inriktning, alternativt så har du arbetat några år i branschen. Meriterande är erfarenheter av kostnadsstyrning, tidsplanering och produktionsledande roller. 

 

Ytterligare information

Placeringsort Umeå. Du rapporterar till projektchef. B-körkort är ett krav. 

 

Kontakt och ansökan

Om du vill veta mer om tjänsten hör då gärna av dig till Projektchef Robert Hortlund på telefonnummer 070-680 45 67

 

Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2022-12-30  

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 december . Arbetsort : Umeå . Publicerat : 25 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Kontor & Administration Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Projektingenjör i Umeå