NCC

Projektingenjör ekonomi Stora Projekt – Västerås nya sjukhus

NCC har fått förmånen att få bygga Västerås sjukhus. Detta är ett stort projekt som kommer ställa stora krav på vår planering och genomförande, med den komplexitet som byggandet av ett sjukhus innebär. Vi söker nu efter en projektingenjör som söker en utmanande roll med goda utvecklingsmöjligheter till vårt team i Västerås.

 

Rollen som projektingenjör

Projektingenjören är en av nyckelrollerna som stöttar övrig projektorganisation, t ex projekteringsledare, projektchefer, platscheferna och arbetsledare, inom upprättande av kalkyler och budgetar, hantering av ändringar samt genomförande av prognoser. Du kommer även att behöva vara insatt i kontraktsvillkor för att kunna vara framgångsrik. Dina dagar kommer att innehålla allt från fakturafrågor till strategiskt arbete med många års perspektiv.

 

Du kommer arbeta nära produktion och projektering och i ditt team jobbar du även tillsammans med andra projektingenjörer och inköpare. Rollen innebär även kund- och leverantörskontakter. 

 

Din profil

Idag arbetar du sannolikt som entreprenad-/projektingenjör eller arbetsledare eller inom ekonomi och har en byggteknisk eller annan relevant utbildning. Du har god kännedom om kostnadsstyrning, projektekonomi och projektplanering med förmågan att både överblicka helheten samt gå ner och analysera detaljerna när så krävs samt planera på både lång och kort sikt. Du trivs såväl med att arbeta i team som självständigt och driva dina projekt samt uppskattar att få arbeta nära produktionen. Din svenska är god i tal och skrift och du har B-körkort.

 

Ytterligare information

Tjänsten är en projektanställning tom 2029 med placering på vårt projektkontor vid i Västerås och du rapporterar närmast till Gruppchef ekonomi.

I enlighet med NCC:s säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater. 

 

Kontakt och ansökan

Urval och tillsättning sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2022-12-14.

 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kommersiell Produktionschef Magnus Jäderberg, 070-249 3240, eller rekryteringsspecialist Karin Österman de Wall, 079-078 7210.

 

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 2021 omsatte NCC ca 53 miljarder SEK och NCC:s aktier är noterade på Nasdaq Stockholm.

 

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 14 december . Arbetsort : Västerås . Publicerat : 23 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Ekonomi & Finans Kontor & Administration Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Projektingenjör ekonomi Stora Projekt – Västerås nya sjukhus