NCC

Projektingenjör Building Väst

Rollen som Projektingenjör

Som projektingenjör kommer du att inneha en roll med stor variation i våra projekt där du i nära samarbete med projektchef och platschef i huvudsak kommer att arbeta med projektets kostnadsstyrning och tidsplanering.

 

Utöver ditt ansvar för kostnadsstyrningen och tidsplanering kommer du även att stötta projektet i arbete med kontraktsadministration, kvalitets- och logistikfrågor samt i övrigt projektstyrningsarbete inom ekonomi och planering, vilket ger dig en stor inblick och delaktighet i projektet.

 

 

Din profil

För att vara framgångsrik i rollen ser vi gärna att du har en eftergymnasial utbildning mot bygg och har under ett par år skaffat dig erfarenhet från en liknande roll med fokus på kostnadsstyrning, projektekonomi och planering. Starkt meriterande är om du dessutom har erfarenhet av att arbeta i Power Project och kalkylprogram exempelvis MAP.

 

Som person ser vi att du har en förmåga att planera ditt arbete självständigt, du arbetar strukturerat och gillar ordning och reda. Övriga personliga egenskaper som vi värdesätter är att du gillar att arbeta i team, du trivs med ett resultatorienterat arbete där ditt bidrag är en viktig del för projektets framgång.

 

 

Ytterligare information

Tjänsterna är tillsvidare med placering i något av våra projekt i Göteborgsregionen.

 

 

Kontakt och ansökan

Tycker du tjänsten låter intressant? Urval och tillsättning sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt dock senast den 2021-09-30. För frågor kring tjänsten når du Produktionschef Charlotta Hansson Allefelt på telefon 070 020 15 65 eller HR Specialist Charlotte Brodersson på charlotte.brodersson@ncc.se.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. 

 

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter och bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar samt annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial, asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag och grundläggning. 

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.  

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

 

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 31 augusti

Kategorier : Bygg & Anläggning Kontor & Administration Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Projektingenjör Building Väst