NCC

Projektingenjör Building Sydost

 

En tjänst för dig som trivs med att arbeta nära produktion och som gillar både siffror och tidsplanering. Tillsammans med platschef och projektchef är du bland annat ansvarig för projektets ekonomi och att ni håller den tidsplan ni har satt.

 

Vi behöver nu förstärka vår organisation i Jönköping där vi har flera pågående och kommande större projekt på gång. Vi har en stark marknadsposition och vi har för avsikt att behålla den även framöver. Hur ska vi klara detta? Jo, tillsammans med alla skickliga och kompetenta medarbetare. Vi är ett gott gäng som vet vad vi sysslar med och som välkomnar dig som vill vara med och fortsätta bygga vårt team för nutida och framtida utmaningar och projekt.

 

Building Sydost bedriver entreprenadverksamhet i Skaraborgs- Jönköpings- Blekinge- och Kalmar län Vi är ca 230 medarbetare som bygger och renoverar allt ifrån kommersiella byggnader till sjukhus och bostäder. Du kommer att rapportera till en av våra tre projektchefer.

 

Rollen som Projektingenjör

Du är en nyckelspelarna gällande projektstyrning då du stöttar så väl platschefen, som projektchefen kring upprättande av exempelvis tidplan- och ekonomiavstämningar, prognoser, produktionskalkyler, kvalitets- och miljöfrågor, ÄTA-hanteringar, följer upp kontraktshandlingar och styrande dokument. I våra projekt är du den röda tråden som är med från affär, genom projektering, till produktion och överlämnande av färdigt projekt. Du har en central roll mot både kund och vår interna organisation för att löpande skapa underlag för snabba och säkra beslut som hela tiden driver projektet framåt.

 

Du arbetar tillsammans med ett team av kompetenta kollegor exempelvis arbetsledare, platschef, projektchef, projektinköpare och har även kund- och leverantörskontakter. Beroende på projektens storlek och komplexitet stöttar du ett eller flera projekt samtidigt. Merparten av din tid sitter du på något av platskontoren då närheten till platsledningen och resten av produktionen är värdefull för både dig och verksamheten.

 

Du har regelbunden kontakt med våra andra projektingenjörer på avdelningen för att dela erfarenheter och utvecklas.

 

Din Profil

Du har en byggteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet och arbetar idag som entreprenad-/projektingenjör, arbetsledare eller platschef.

 

Du har god kännedom av kostnadsstyrning, projektekonomi och projektplanering.

 

Du kan överblicka helheten i ett projekt, analysera detaljerna när så krävs och planera på både lång och kort sikt.

 

Du trivs med att arbeta i team men när det krävs kan du även arbeta självständigt.

Du behärskar svenska i tal och skrift.

 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på vårt kontor i Jönköping. B-körkort är ett krav. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

 

Kontakt och ansökan

Låter tjänsten intressant och vill veta mer når du Projektchef Roger Norén på 070-346 52 83. Har du frågor kring rekryteringsprocessen når du Monica Klersén, HR Specialist Rekrytering på 070-653 90 49. Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt, dock senast den 31 augusti 2022. Vi har semester v 29-31 så du är välkommen att kontakta oss därefter.

 

Välkommen med din ansökan och önskar dig en fin sommar!

 

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter och bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar samt annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial, asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag och grundläggning. Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.  

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

 

 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 31 augusti . Arbetsort : Jönköping . Publicerat : 14 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Projektingenjör Building Sydost