NCC

Projektingenjör, alla orter

Vatten- & Miljöteknik är en enhet inom NCC Infrastructure som arbetar med en av samhällets viktigaste resurser – vatten. Enheten är mycket framgångsrik och är idag ansvarig för byggandet av ett stort antal vatten- och avloppsreningsverk samt vattentorn runt om i Sverige. De flesta projekten sker i samverkan/partnering. Vi behöver nu förstärka vår grupp med ett antal olika kompetenser.

Rollen hos oss
Som projektingenjör med fokus projekteringsledning hos Vatten- & Miljöteknik får du följa projekt genom hela processen. Från anbudet via projekteringen och till produktion. Fokus kommer främst att hamna på projekteringsledning men som en del av en specialistavdelning blir uppgifterna ofta varierande beroende på projekt. Som projekteringsledare arbetar du aktivt med styrning av projekteringsprocessen och leder projektets projektörer och andra intressenter. Vidare ingår även ansvar att inom ramen för rollen stötta organisationen med exempelvis kostnadsbedömningar och att hantera teknikfrågor.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som är ingenjör med minst fem års relevant erfarenhet. Erfarenhet av installationstunga anläggningar såsom vatten- och avloppsreningsverk, processindustri med mera är meriterande men inte ett krav. Du gillar tekniska utmaningar, ny teknik och som person är du positiv, nyfiken och strukturerad. Du kan arbeta självständigt såväl som i grupp och är van vid att driva egna projekt.

Dina egenskaper
Du är flexibel, engagerad, noggrann med en god förmåga att leda andra. Du trivs när tempot är högt och att samarbeta med andra. Vi söker dig som är en problemlösare med god förmåga att prioritera för att uppnå resultat i rätt tid. Eftersom arbetet innebär dagliga kontakter med olika kunder och aktörer ser vi också att du är en god kommunikatör som uttrycker dig väl i tal och skrift.

Ytterligare information
Tjänsten är på heltid med placering i Göteborg, Halmstad, Kristianstad, Malmö eller på annan ort. Tillträde sker enligt överenskommelse. I tjänsten förekommer resor. B-körkort är ett krav.

https://www.ncc.se/vart-erbjudande/infrastruktur/va-process/

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Gruppchef Jenny Hägg, tel. 0767-98 49 29, mail jenny.hagg@ncc.se eller Affärschef, Per Johansson, tel. 0700-88 71 98, mail per.johansson@ncc.se.

Välkommen med din ansökan senast den 4 april 2018.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 4 april . Arbetsort : Hela landet

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Projektingenjör, alla orter