NCC

Projektingenjör

Nu är det dags, tänker du! Dags att söka nästa utmaning efter att ha skaffat den erfarenhet du känner att du vill ha för att känna dig riktigt trygg i projektingenjörsrollen. Då kanske det här är tjänsten för dig?

 

Avdelning Västmanland/Sörmland söker en projektingenjör som vill vara en del av vårt härliga gäng och som är redo att ta nästa steg. Vi, från vårt håll, bidrar med riktigt spännande projekt i en inkluderande och utvecklande miljö där du får ta stort eget ansvar tillsammans med hela teamet. 

 

 

Rollen som Projektingenjör

Projektingenjören är en av nyckelspelarna gällande projektstyrning då du stöttar så väl platschefen, som projektchefen kring upprättande av exempelvis tidplan- och ekonomiavstämningar, prognoser, produktionskalkyler, kvalitets- och miljöfrågor, ÄTA-hanteringar samt följer upp kontraktshandlingar och styrande dokument.

 

Du kommer att arbeta tillsammans med ett team av kompetenta kollegor exempelvis arbetsledare, platschef, projektchef och projektinköpare. I rollen ingår även kund- och leverantörskontakter. Beroende på projektens storlek och komplexitet kommer du att stötta ett eller flera projekt samtidigt. Merparten av din tid kommer du att sitta på något av platskontoren då närheten till plastledningen och resten av produktionen är värdefull för både dig och verksamheten.

 

Du kommer även att ha regelbunden kontakt med våra andra projektingenjörer på avdelningen för att dela erfarenheter och utvecklas.

 

 

Din profil

För att trivas och vara framgångsrik i rollen ser vi gärna att du har en eftergymnasial utbildning mot bygg och har skaffat dig rikligt med erfarenhet, cirka 5–7 år, från en liknande roll med ett stort fokus på kostnadsstyrning och projektekonomi. Meriterande är om du dessutom har erfarenhet av att arbeta i MAP.

 

Som person ser vi att du har ett öga för detaljer då du kommer att arbeta med mycket informationsinhämtning. Du har en förmåga att planera ditt arbete och att självständigt söka efter information. Du är en naturlig lagspelare som förstår att ditt enskilda bidrag är viktigt för projektets framgång. Då saker snabbt kan ändras i produktion är det också viktigt att du utan problem kan anpassa dig och hantera förändringar som uppstår.

 

 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tjänsten har placering i Nyköping, resor kan förekomma inom avdelningens geografi. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

 

Kontakt och ansökan

Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2022-10-12. 

 

 

Om Oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. 

 

Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag. 

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.  

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 12 oktober . Arbetsort : Nyköping . Publicerat : 15 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Projektingenjör