NCC

Projektingenjör

Vill du vara en viktig del av vårt projektteam, där du som Projektingenjör är en av nyckelspelarna? En roll med mycket eget ansvar som du själv kan vara med att forma. Trivs du i att ha en drivande central roll i projektet och arbeta administrativt, Ja då kan denna tjänst passa dig!

 

Som Projektingenjör arbetar du i ett eller flera byggprojekt där du administrativt stöttar upp med uppföljning, utvärdering samt analyser inom projektets planering, kvalitet, avtal, ekonomi och arbetsmiljö . I din roll som projektingenjör är du den sammanhållande länken mellan specialister, kunder, NCC’s medarbetare men även funktioner i hela projekteringen och produktionen. Rollen är bred med varierande dagar samt arbetsuppgifter. Projektteamet består av Platschef, Arbetsledare, Projektinköpare och Projektchef. Du har även god kontakt med andra Projektingenjörer samt andra stödfunktioner så som kalkyl, installationsledare och eftermarknad där ni kan utbyta kunskap och erfarenheter i organisationen. Utöver det interna kontaktnätet ingår även kund- och leverantörskontakter i rollen. Merparten av din tid kommer du att arbeta på något av projektkontoren, då närheten till platsledningen och resten av produktionsteamet är värdefullt både för dig och verksamheten.  

 

Dina dagliga ansvarsområden

• Säkerställa att projekten genomförs i en säker arbetsmiljö inom tids-, kvalitets-, intäkts- och kostnadsgränser och säkerställa att kundens förväntningar uppfylls.

• Du bevakar och stödjer projektledningen i produktion med Kostnadskontroll, planering, kvalitet, avtal samt kontraktsadministration och utför rapportering till slutlig dokumentation.

• Se till att kontraktets skyldigheter och rättigheter förstås i egen organisation, samt bidra till att produktionen genomförs, förbättras och följs upp i enlighet med avtal med kunden, NCC policy och avtal med andra parter

• Bistå projektledningen i produktionen med löpande uppföljning och uppdatering av projektets samtliga arbetsmiljödokument och riskbedömningar

• Bevaka och hämta in dokumentation från projektteamet, NCC och även från kund eller leverantör

• Vissa av arbetsuppgifterna levereras till kollegor i projektet och andra arbetsuppgifter levereras till ansvarig projektchef

 

För att lyckas i denna roll tror vi att

• Flerårig erfarenhet av planering och kostnadsstyrning inom byggbranschen

• Flerårig erfarenhet av att arbete i byggbranschen gärna i olik roller

• Du är lyhörd

• Du är kommunikativ

• Trivs med varierande arbetsuppgifter och arbetar strukturerat, det vill säga har en god förmåga att självständigt planera och strukturera ditt arbete samt följa upp ditt och andras arbete

• Du har ett öga för detaljer då du kommer att arbeta med informationshämtning inom lag/avtals-texter

• Grundläggande entreprenad-juridiska kunskaper

• Gärna utbildad Byggingenjör eller likvärdig utbildning.

 

Vi på Building i Örebro/Värmland arbetar med husbyggnadsprojekt både inom nyproduktion, ROT-arbeten och bygger alltifrån samhällsfastigheter till bostäder och simhallar. För närvarande bygger vi bland annat simhall och skola i Filipstad, Karlstads första flervåningshus i trä, Närlundaskolan i Askersund samt även nu Vårdcentral och Vårdboende i Skebäck i Örebro. Idag har vi ca 200 medarbetare och en omsättning på ca. 1.miljard.kr. i avdelningen. Vi är en avdelning som har väldigt nöjda kunder och kompetenta medarbetare som trivs.

 

Du identifierar dig med våra värderingar som är en naturlig del av vår företagskultur; ärlighet, tillit och respekt.

 

Vad vi erbjuder dig

• Personlig utveckling och karriärmöjligheter

• Meningsfullt arbete ofta med projekt för samhällsnyttan. Vi är också föregångare i branschen vad gäller hållbarhet och digitalisering

• Bra företagskultur och balans mellan arbete och privatliv

• Kompetenta och trevliga kollegor

• Bra försäkringar, friskvård och förmåner

 

 

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

 

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar och bygger kommersiella fastigheter och bostäder, vägar, broar samt annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial, asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag och grundläggning.

 

Vi värnar om ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 4 oktober . Arbetsort : Örebro . Publicerat : 6 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Projektingenjör