NCC

Projektingenjör

Affärsområde NCC Building Sverige är en svensk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.


Projektingenjör med intresse för juridiska frågor och utredningsarbete

Vi vill ha nöjda kunder! På NCC är vi glada av att ha fått förtroendet att genomföra stora intressanta projekt som t.ex. Barnsjukhuset, Lisebergs Jubileumsprojekt och Kineum. Som del i dessa och andra projekt på avdelningen söker vi nu ytterligare en kollega för att förstärka vårt team med kompetens inom juridik och byggteknik.  


Här är dina nya utmaningar
Som projektingenjör på avdelning Building kommer du att få ett omväxlande jobb där du i din tjänst huvudsakligen ansvarar för att bistå dina kollegor och projekt i mer komplexa utredningsärenden av juridisk och teknisk karaktär. Både vad avser tidiga skeden under projektering och produktion samt efter färdigställande.

Genom erfarenhetsåterföring och ständiga förbättringar tar du fram förebyggande åtgärder som bidrar till bättre projekt och ett minskat antal garantiärenden.


Det här förväntar vi oss av dig

Som person drivs du av att leverera bra resultat och att få kunden nöjd, vilket många gånger innebär att hitta lösningar på uppkomna problem. För att lyckas krävs det att du har tålamod, är lösningsfokuserad, ekonomiskt sinnad samt strukturerad. Du har förmågan och trivs med att vara ”spindeln i nätet” och har lätt för att skapa och utveckla relationer med såväl kollegor, kunder som med underentreprenörer.

I förhandlingar räds du inte att framföra din ståndpunkt men kan även lyssna in dina motparters åsikter. Du drivs av att komma till avslut med målet att båda parter är nöjda.


De här erfarenheterna och kunskaperna vill vi att du har med dig

Idag arbetar du som arbetsledare, projektingenjör/entreprenadingenjör, platschef eller motsvarande inom husbyggnadsverksamhet.

Du har god byggteknisk kompetens samt god juridisk kompetens avseende byggjuridik. Du har arbetat med tekniskt utredningsarbete och gärna försäkringsfrågor och det är meriterande om du har erfarenhet av besiktningsprocessen och entreprenadbesiktning. Din svenska är god i tal och skrift.


Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Göteborg. B-körkort är ett krav.


Kontakt

För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Avdelningschef Fredrik Johansson på 031-771 50 00. För frågor kring rekryteringsprocessen når du Gunilla Glännå, HR specialist rekrytering på 079-0788170. Registrera din ansökan redan idag, urval sker löpande dock senast 2019-05-10.

Välkommen med din ansökan!Jobba på NCC

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.
Följ länken för att veta mer om 
NCCAnsök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 10 maj . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 11 april

Kategorier : Juridik Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Projektingenjör