NCC

Projekteringsledare Västlänken

Vi söker dig som vill vara en del av ett kompetent team där vi jobbar med ett av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken och det är till vår projektorganisation för Korsvägen som vi söker en Projekteringsledare som uppskattar utmaningen och närheten till produktion – mitt i centrala Göteborg. Du blir del av en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans och vi utmanar oss själva för att leverera de bästa hållbara lösningarna.

 

 

Rollen som Projekteringsledare

Som projekteringsledare har du stor påverkan på projektets framdrift och slutresultat och du följer arbetet genom hela processen med ansvar för en del av vår projekteringsledning. Du styr och systematiserar framtagande av underlag och tydliga och förståeliga ramar för projektet, vilket kräver förståelse för och samordning med produktionens planering och resursnyttjande. Rollen kräver insyn i de hänsyn som behöver tas när det gäller hantering av t.ex. risker, kvalité, hållbarhet, myndighetskrav, finanser och inköp i internationell miljö.

 

 

Din Profil

Vi söker dig som vill jobba med stora komplexa infrastrukturprojekt i en projekteringsledande roll. Med en helhetsförståelse kan du bedöma olika lösningars för- och nackdelar, såväl tekniskt som ekonomiskt och du har ett intresse för processer. Erfarenhet av bygg-, bro och anläggningskonstruktion är en fördel.

 

Som person är du lyhörd och har lätt för att samarbeta och få med dig medarbetare och konsulter för att jobba uthålligt, strukturerat och effektivt mot samma mål. Du är tydlig och kommunikativ, förmedlar aktivt information till andra samt har förmågan att etablera och utveckla goda relationer både inom och utanför organisationen. Vidare trivs du i en ansvarstagande roll samt har förmågan att prioritera för att nå uppsatta projektmål och deadlines. Flytande engelska i tal och skrift är ett krav och svenska är en fördel.

 

 

Ytterligare information

Tjänsten är tillsvidare på heltid med placering på projektkontoret på Korsvägen.

 

Vid frågor är du välkommen att höra av dig till rekrytering Gunilla Glännå, gunilla.glanna@ncc.se, 079-0788170 eller till Projektering, Jan Molander, jan.molander@ncc.se, 0765-216516. Urval och tillsättning sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt dock senast 4/12. 

 

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

 

Om oss 

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

 

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater. 

 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 4 december . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 8 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Projektledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Projekteringsledare Västlänken