NCC

Projekteringsledare Västlänken

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Vi står nu inför nya utmaningar i projektkomplexitet och storlek både nationellt och nordiskt. Vi allierar oss med partners från främst Europa vilket ger nya organisatoriska möjligheter. Till vårt kompetenta team söker vi nu fler projektledare/projekteringsledare med erfarenhet av större infrastrukturprojekt.

Din Roll
Vi söker specifikt till Göteborg och Västlänken men också till övriga projekt, först och främst i Sverige. Som projekteringsledare har du stor påverkan på affären, framdrift och slutresultat. Ledarrollen innebär att leda genom andra och aktivt arbeta för samverkan i projektet. Du följer arbetet genom hela processen med ansvar för projekteringsledning, byggledning och utförandekontroll för mark- och anläggningsområden i stora infrastrukturprojekt. Du styr och systematiserar framtagande av underlag och tydliga och förståeliga ramar för projektet, vilket kräver förståelse för och samordning av produktionens planering och resursnyttjande. Rollen kräver insyn i de hänsyn som behöver tas när det gäller hantering av t.ex. risker, kvalité, hållbarhet, myndighetskrav, finanser och inköp i internationell miljö liksom förståelse för legala kontraktsvarianter i skilda miljöer

Din Profil
Vi söker dig som har jobbat med stora komplexa infrastrukturprojekt i en projektledande eller projekteringsledande roll. Med en helhetsförståelse kan du bedöma olika lösningars för- och nackdelar, såväl tekniskt som ekonomiskt och du har ett intresse för processer. 
Som person är du lyhörd och har lätt för att samarbeta samt styra och motivera medarbetare och konsulter uthålligt, strukturerat och effektivt mot samma mål. Du är ansvarstagande och trivs i en roll med att fatta beslut samt har förmågan att prioritera effektivt för att nå uppsatta projektmål och deadlines. Vidare är du tydlig och kommunikativ och förmedlar aktivt tillämplig information till andra samt har förmågan att etablera och utveckla goda relationer både inom och utanför organisationen. Din svenska och engelska är flytande i tal och skrift.

Ytterligare information
Tjänsten är tillsvidare på heltid. Placering kan vara på ett av våra projektkontor eller kontor i Sverige.

Vid frågor är du välkommen att höra av dig till rekrytering Jonas Andersson, jonas.a.andersson. 079-0787939 eller Gunilla Glännå, gunilla.glanna@ncc.se, 079-0788170. Urval och tillsättning sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt dock senast den 2018-06-15.

Kom och väx hos oss!
Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 15 juni . Arbetsort : Hela landet

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Projekteringsledare Västlänken