NCC

Projekteringsledare till Lisebergs Jubileumsprojekt

NCC har fått förtroendet att bygga och delta i nya projekt som ska bidra till ett framtida Västsverige såsom Lisebergs Jubileumsprojekt, Varbergs badhus, Kineum. För att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag och söker därför vår nästa kollega inom Projekteringsledning. Vi söker dig som vill verka i en organisation med goda värderingar, hållbarhetstänk och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare som utvecklas inom vår organisation. Har du flerårig erfarenhet inom området, med en bred kunskapsbas från projektering och triggas av att arbeta mot stora och komplexa projekt? Då kan du vara den vi söker!

 

 

Här är dina nya utmaningar

Som projekteringsledare ansvarar du för att leda och fördela projekteringsarbetet i våra projekt från tidigt projektutvecklingsskede till överlämnande till slutkund. Du har en viktig roll som sammanhållande länk mellan projektutveckling och produktion. På NCC ligger vi i framkant vad gäller nyttjandet av virtuellt byggande i vår projekteringsmetodik vilket innebär att du som projekteringsledare har en VDC-ledare till din hjälp. Vi arbetar uteslutande i samverkansentreprenader där vi arbetar väldigt nära kund.

 

 

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har

Vi söker dig med flerårig arbetslivserfarenhet som projekteringsledare. För att lyckas i rollen har du en hög teknisk kompetens och förståelse för byggprocessen. Har du kunskap av installationer och konstruktionsarbete är det meriterande.

 

Du är en generalist som är van vid ett flexibelt arbetssätt där du arbetar utifrån ett helikopterperspektiv. Du trivs i en roll där du leder och driver projekt framåt tillsammans med projektteamet samtidigt som du ansvarar för att samordna samtliga funktioner i projekteringsskedet. Som person är du social och en god nätverkare som trivs med att ha stora kontaktytor både internt och externt. För denna tjänst tror vi också att du är en analytisk problemlösare som är bra på att strukturera och planera ditt arbete. Övriga personliga egenskaper som vi värdesätter är att du är engagerad i ditt arbete, trygg i att leda andra och trivs med ett resultatorienterat arbete.  

 

 

Din utveckling

Du blir en del av en kompetent grupp där gruppens kunskap och erfarenhet gör att du kommer kunna utvecklas och bli än vassare som Projekteringsledare. I vårt sätt att arbeta med digitala verktyg kommer du att framtidsutveckla dig själv.

 

 

Mer information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på NCC:s kontor i Göteborg. Har du frågor kring rekryteringsprocessen når du Gunilla Glännå, rekrytering på gunilla.glanna@ncc.se, 0790-78 81 70. För frågor om tjänsten kan du kontakta Petra Ahlström, gruppchef, på telefon 070-619 12 52 alternativt Anders Lukschandl, specialistchef, på telefon 070-658 28 21. Urval och tillsättning sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt dock senast den 2019-04-04.

 

Välkommen med din ansökan! 

 

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande samt förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror att man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort - att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 4 april . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 6 mars

Kategorier : Bygg & Anläggning Projektledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Projekteringsledare till Lisebergs Jubileumsprojekt