NCC

Projekteringsledare Civil Stockholm

Nu behöver vi förstärka organisationen med en projekteringsledare med inriktning mark och anläggning!

 

Till våra projekt inom avdelning/region Civil Stockholm söker vi nu en Projekteringsledare för mark och grundläggningsarbeten. En viktig roll för att NCC ska leverera lönsamma projekt med hög kvalitet. I rollen får du en bred variation av arbetsuppgifter samtidigt som du bygger upp ett stort nätverk inom organisationen, både med kollegor inom mark och anläggning samt hus och bostad.

 

 

Din roll

Som projekteringsledare följer du arbetet genom hela processen från idé till färdiga handlingar med ansvar för projekteringsledning för mark- och anläggningsområden. Projekten kan vara bostad- och byggprojekt och infrastrukturprojekt i varierande storlek. Tillsammans med produktion bedömer och prissätter du projektets markarbeten för att ta fram produktionsvänliga lösningar och stämmer kontinuerligt av och rapporterar kostnadsutveckling och framdriften i projekteringen. Rollen innebär även facilitering av projektmöten och många kontaktytor såväl internt som externt. Vid behov stöttar du även i tidigt skede med anbudsledning eller utredningar i anbud. Placering för tjänsten är på vårt huvudkontor i Solna.

 

 

Din profil

Vi söker dig med erfarenhet av projektstyrning i mark- eller anläggningsprojekt. Med dig har du en utbildning inom byggteknik alternativt motsvarande utbildning eller erfarenhet från arbetslivet.

 

Som person är du tydlig, kommunikativ och strukturerad och trivs i en roll där du tar ansvar och driver processer framåt. Du är noggrann med detaljfokus i det egna arbetet samtidigt som du har förmåga att prioritera effektivt för att hålla deadlines och nå uppsatta projektmål. På NCC är vi övertygade om att de mest framgångsrika projekten sker i samverkan. För att trivas i rollen ser vi därför att du gillar att arbeta i team, har en stark vilja att utveckla, att lära dig mer samt dela med dig av det. 

God svenska och engelska är ett krav, likaså B-Körkort.

 

 

Vi erbjuder dig

På NCC välkomnas du till en organisation med goda värderingar, stor miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. I rollen får du möjlighet att vara delaktig i framstående projekt med en stor tjänstemannaorganisation på plats. Utöver detta har vi ett stort nätverk av andra entreprenadingenjörer med bred erfarenhet att träffa och utbyta erfarenheter med genom olika typer av utbildningar och nätverksträffar. Förutom trevliga och engagerade kollegor erbjuder vi dig även en rad förmåner och goda utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

 

 

Kom och väx hos oss!

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag men senast 28/2. Urvalet behandlas löpande. Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta marknads och affärsutvecklingschef Johan Blumfalk, johan.blumfalk@ncc.se, 070-203 77 89 eller ansvarig rekryterare Gunilla Glännå, gunilla.glanna@ncc.se, 079-078 81 70.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Solna . Publicerat : 26 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning Projektledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Projekteringsledare Civil Stockholm