NCC

Projekteringsledare Building

Kvalificerad Projekteringsledare – från idé till byggproduktion

Detta är ett jobb för dig som älskar att leda, fördela och säkerställa att alla discipliner i byggprocessens tidiga skeden arbetar på ett effektivt sätt. NCC ligger i framkant vad gäller virtuellt byggande (VDC) vilket innebär att du aktivt kommer arbeta med dessa frågor tillsammans med vår VDC-ledare. Hos oss har BIM-modellen en given plats vid varje tillfälle i Projektstudion men också under kalkylarbetet och i produktion.

Vi på NCC Building Syd bedriver entreprenadverksamhet i sydvästra Skåne och din utgångspunkt blir vårt fina kontor i Hyllie, Malmö. Vi omsätter ca 1 miljard kronor. Våra projekt varierar i storlek och svårighetsgrad, allt i från bostäder till kommersiella byggnader.

Andreas Nilsson blir din gruppchef som tillsammans med de andra fyra projekteringsledarna ansvarar för att driva och utveckla projekteringen på avdelningen.

 

Din nya roll som Projekteringsledare

Som projekteringsledare är du med i ett projekts tidiga skede. Du är länken mellan projektutveckling och produktion. Du leder en projektgrupp bestående av specialister inom ex energi, kalkyl, inköp och produktion. Dessutom tillkommer externa konsulter och beställare. Tillsammans ska ni omvandla arkitektens tidiga underlag till system- och bygghandlingar. Viktigt för dig blir att säkerställa att ställda krav, utifrån lagstiftning och projektmål uppfylls, så att produktion kan bygga på ett säkert och effektivt sätt.

Vi lovar dig många utmaningar i en omväxlande miljö där din förmåga att både se helhet men inte glömma detaljer gör dig framgångsrik. Det är inte alltid lätt att få alla discipliner att samarbeta men det skrämmer inte dig utan du har förståelse för allas olikheter och ser att god kommunikation samt tydlighet är dina verktyg. Vårt mål är att vara en riktigt bra arbetsplats där vi har stort fokus på arbetsmiljö, mångfald, jämställdhet och hållbarhet.

 

Din profil

Det är ett krav att du antingen arbetat som projekteringsledare eller har en annan ledande roll inom projektering eller produktion. Du har kanske en bakgrund från konstruktion, VDC, produktion eller installation och har därmed en stor förståelse kring byggprocesser, byggteknik, kostnader och entreprenadjuridik.

Du är en generalist med ett strategiskt sinne som ändå inser detaljernas betydelse. Det är dessutom viktigt att du känner dig trygg i ditt ledarskap och vågar lita på andra men vet samtidigt att avstämningar samt krav är viktiga för att en projektering ska bli lyckad. Som projekteringsledare har du många interna och externa kontakter och alla har inte samsyn så att vara lyhörd, diplomatisk men även beslutsam är egenskaper denna tjänsten kräver.

Om du håller med om våra grundläggande värderingar: ärlighet, respekt, tillit och framåtanda, är du välkommen till oss.

 

Ytterligare information

Start: Enligt överenskommelse
Placering: Hyllie, Malmö
Omfattning: Tillsvidareanställning på heltid
Lön: Enligt överenskommelse
Kontakt: HR Specialist Monica Klersén, 070-653 90 49
Ansökan: registrera ditt CV eller Linkedinprofil via länken nedan. Vi kommer att hålla semesterstängt mellan den 13 juli och den 9 augusti.
Sista ansökningsdagen: 16 augusti 2020.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen inom bygg, infrastruktur och Fastighetsutveckling med en omsättning på närmare 58 Mdr SEK och 15 500 anställda under 2019. Vår vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna.

 

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 16 augusti . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 3 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Projekteringsledare Building