NCC

Projekteringsledare Building

Affärsområde NCC Building är en nordisk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Projekteringsledare - från idé till byggproduktion

Som projekteringsledare är du en nyckelperson för framgången i våra projekt då du följer och leder projekteringsarbetet genom hela processen i nära kontakt med beställare, konsulter och byggledning.

Vill du bli en del i ett starkt team? Vill du vara med och skapa platser där människor möts? Vill du vara med och utveckla ett grönt och hållbart samhälle? Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.

Din framtid!

Projekteringsledaren har det operativa ansvaret för planering och styrning av projekteringen vilket innefattar den tekniska- och tidsmässiga samordningen för att nå satta ekonomiska mål. Vi arbetar gärna med NCC projektstudio d v s ett arbetssätt som möjliggör kommunikation och samverkan mellan alla inblandade aktörer.

Här får du även möjligheten att arbeta med de senaste digitala verktygen då NCC ligger i framkanten vad gäller VDC.

Du tillhör vårt kompetenscenter tillsammans med övriga projekteringsledare, installationsledare och VDC-specialister. Ni rapporterar till vår Specialistchef.

På NCC mår vi som bäst när vi levererar över förväntan, hittar nya och bättre metoder eller utvecklar en hållbarare lösning. Som medarbetare på NCC drivs du av att skapa kundvärde och leverera hög kvalitet. Vi älskar att se människor växa och tror man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Hos oss är det du som påverkar din utveckling!

Vi söker dig som har..

Byggteknisk utbildning.
Erfarenhet av projekteringsledning/projektledning alternativt att du har en bakgrund som projektchef, platschef, entreprenadingenjör eller projektör.
Bred byggteknisk kompetens , gärna erfarenhet från byggproduktion.

Vi ser även att du..

Trivs i en ledande roll.
Har lätt för att skapa och upprätthålla goda relationer.
Är resultatinriktad och ordningsam.
Kan hålla deadlines.
Är en problemlösare som drivs av utmaningar.
Är kommunikativ, nyfiken och lyhörd.

Ytterligare information!

Tjänsten är en tillsvidareanställning. B-körkort är ett krav. Placeringsort Helsingborg, Halmstad, eller Kristianstad.

För ytterligare information kontakta gärna HR Specialist Monica Klersén, 070-653 90 49. Urval sker löpande. Senaste ansökningsdag är dock 181104. Registrera din ansökan och ditt CV nedan.

Välkommen med din ansökan!

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 4 november . Arbetsort : Helsingborg

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Projekteringsledare Building