NCC

Projekteringsledare Building

Affärsområde NCC Building är en nordisk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Kvalificerad Projekteringsledare - från idé till byggproduktion

Vill du vara med och bygga i Sydvästra Skåne? Vill du vara med och bygga platser där människor möts? Vill du vara med och bygga ett grönt och hållbart samhälle? Vill du vara med och ”Think Beyond Construction”?

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda. Om du vill vara med och bygga en bättre och mer hållbar framtid, är du välkommen till oss – Beyond Construction!

Din framtid!

I rollen som projekteringsledare har du det övergripande och ansvarsfulla uppdraget att leda projekteringen vad gäller både den tekniska- och tidsmässiga samordningen för våra bostads- och husprojekt. Du medverkar vid upphandlingen av underentreprenörer, ansvarar för leverantörsbedömningar och upphandling av projektörer samt konsulter. Du upprättar även risk- och möjlighetsanalyser samt ansvarar för att myndighetskrav följs vid projekteringen. Som projekteringsledare ingår du i ett projektteam bestående av projektchef, platschef och anställda från våra specialistfunktioner. Du rapporterar till gruppchefen för projekteringsledarna.

Vi söker dig som har..

Byggteknisk utbildning.
Bred byggteknisk kompetens samt gärna erfarenhet från byggproduktion.
Erfarenhet av projekteringsledning alternativt är du idag platschef, inköpare eller entreprenadingenjör.

Vi ser även att du..

Trivs i en roll där du ska leda dina medarbetare.
Har lätt för att skapa och upprätthålla goda relationer.
Är resultatinriktad och ordningsam.
Kan hålla deadlines.
Är en problemlösare som drivs av utmaningar.
Är nyfiken och lyhörd.

Ytterligare information!

Tjänster avser tillsvidareanställning. Körkort är ett krav. Placeringsort Malmö-Lund.

Att bli en del av NCC

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande, förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med och bygga något stort – att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer. Vi erbjuder dig en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och god arbetsmiljö. Hos oss är det du som påverkar din utveckling!

Välkommen med din ansökan!

För ytterligare information kontakta gärna HR Specialist Rekrytering Monica Klersén, 070-653 90 49. Urval sker löpande. Senaste ansökningsdag är dock 180511. Registrera din ansökan och ditt CV nedan.

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 11 maj . Arbetsort : Malmö

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Projekteringsledare Building