NCC

Projekteringsledare

Affärsområde NCC Building Sverige är en svensk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

 

Detta är ett jobb för dig som älskar att leda, fördela och säkerställa att alla discipliner i byggprocessens tidiga skeden arbetar på ett effektivt sätt. NCC ligger i framkant vad gäller virtuellt byggande (VDC) vilket innebär att du aktivt kommer arbeta med dessa frågor tillsammans med vår VDC-ledare. Hos oss har BIM-modellen en given plats vid varje tillfälle i Projektstudion men också under kalkylarbetet och i produktion. 

 

 

Här är dina nya utmaningar   

Som projekteringsledare är du med i ett projektets tidiga skede. Du är länken mellan projektutveckling och produktion. Du leder en projektgrupp bestående av specialister inom exempelvis kalkyl, inköp och produktion. Dessutom tillkommer externa konsulter och beställare. Tillsammans ska ni omvandla arkitektens tidiga underlag till system- och bygghandlingar. Viktigt för dig blir att säkerställa att ställda krav, utifrån lagstiftning och projektmål uppfylls, så att produktion kan bygga på ett säkert och effektivt sätt. 

 

Vi lovar dig många utmaningar i en omväxlande miljö där din förmåga att både se helhet men inte glömma detaljer gör dig framgångsrik. Det är inte alltid lätt att få alla discipliner att samarbeta men det skrämmer inte dig utan du har förståelse för allas olikheter och ser att god kommunikation samt tydlighet är dina verktyg. Vårt mål är att vara en riktigt bra arbetsplats där vi har stort fokus på arbetsmiljö, mångfald, jämställdhet och hållbarhet. 

 

 

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har   

Du har en bakgrund från entreprenad-, konsult- eller industribranschen och har arbetat som projekteringsledare eller i en annan ledande roll inom projektering eller produktion. Du har kanske en bakgrund från produktion eller installation och har därmed en stor förståelse kring byggprocesser, byggteknik, kostnader och entreprenadjuridik. 

 

Du är en generalist med ett strategiskt sinne som ändå inser detaljernas betydelse. Det är dessutom viktigt att du känner dig trygg i ditt ledarskap och vågar lita på andra men vet samtidigt att avstämningar samt krav är viktiga för att en projektering ska bli lyckad.  

 

Som projekteringsledare har du många interna och externa kontakter och alla har inte samsyn så att vara lyhörd, diplomatisk men även beslutsam är egenskaper denna tjänst kräver. 

 

 

Ytterligare information 

Anställningsformen är tillsvidare på heltid med placering i Västerås eller Eskilstuna. För frågor om tjänsten kan du kontakta Michael Johannesson, Gruppchef Installation, Projektering & VDC på telefon 070-240 98 10. Urval och tillsättning sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2021-01-31. 

 

 

Om Oss 

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. 

 

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.   

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.  

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.   

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 januari . Arbetsort : Västerås . Publicerat : 28 december

Kategorier : Bygg & Anläggning Kontor & Administration Projektledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Projekteringsledare