NCC

Projekteringsledare

Affärsområde NCC Building Sverige är en svensk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

 

För att möta våra kunders krav på effektiva byggnader och anläggningar vill vi förstärka vår byggkompetens. Vi har många spännande projekt framför oss, där vi bla bygger och utvecklar sjukhus, skolor, äldreboenden, bostäder.  

 

Inom avdelningen finns ett stort engagemang för att utveckla arbetet framåt och vi arbetar aktivt med hållbarhet, nya tekniska lösningar, mångfald och jämställdhet. Vi ser oss själva som ett ödmjukt team där vi hjälps åt och samarbetar för att utvecklas. Vårt mål är att vara en riktigt bra arbetsplats och agera förebild inom byggbranschen. 

 

Följ med på vår spännande resa! 

 

 

Rollen hos oss 

I rollen som projekteringsledare är du med i ett projekts tidiga skede. Du är länken mellan projektutveckling och produktion. Detta är en roll för dig som älskar att leda, fördela och säkerställa att alla discipliner arbetar på ett effektivt sätt. 

 

Du kommer att leda en projektgrupp bestående av specialister inom ex energi, kalkyl, inköp och produktion. Dessutom tillkommer externa konsulter och beställare. Tillsammans ska ni omvandla arkitektens tidiga underlag till system- och bygghandlingar. Viktigt för oss är givetvis att produktion kan bygga på ett säkert och effektivt sätt samt att ställda krav, lagstiftning och projektmål uppfylls. 

 

NCC ligger i framkant vad gäller virtuellt byggande (VDC) vilket innebär att du aktivt kommer arbeta med dessa frågor tillsammans med vår VDC-ledare. Hos oss har BIM-modellen en given plats vid varje tillfälle i Projektstudio men också under kalkylarbetet och i produktion 

 

 

Dina erfarenheter 

Du har ett yrkeskunnande från byggbranschen och sannolikt en bakgrund från tex installation, konstruktion, VDC eller produktion. Du har stor förståelse kring byggprocesser, byggteknik och kostnader. 

 

Som person är du en utpräglad lagspelare som är trygg i att leda andra i projekt. Viktigt är att du kan agera efter våra grundläggande värderingar: ärlighet, respekt, tillit och framåtanda. 

 

Vi ser gärna att du har en högskoleingenjörsutbildning. Vi ser det också som meriterande att du har tidigare erfarenhet av rollen eller annan ledande roll inom projektering eller produktion. 

 

Som person är du trygg i att leda andra i projekt och är en van mötesledare. Du är strukturerad och noggrann och en av dina viktigaste egenskaper är din förmåga att skapa och utveckla relationer, både med samarbetspartners och dina kollegor. 

 

Tjänsten innebär inte personalansvar. 

 

 

Ytterligare information  

Tillsvidareanställning med placering i Västerås eller Eskilstuna 

 

 

Kom och väx!  

Skicka ditt CV till oss och komplettera gärna med en ansökan där du berättar kort för oss om de delar i annonsen som du tidigare arbetat med och varför du vill arbeta hos oss. Gör det så snart som möjligt eftersom urval och tillsättning görs löpande, dock senast 2020-02-07.  

 

Har du några frågor eller funderingar kring rollen är du välkommen att höra av dig till Michael Johannesson Gruppchef 070-240 98 10 

 

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

För mer information om rollen som projekteringsledare på NCC, besök gärna: https://www.ncc.se/jobba-pa-ncc/mot-vara-medarbetare/projekteringsledare/ 

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 7 februari . Arbetsort : Eskilstuna . Publicerat : 19 december

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Projektledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Projekteringsledare