NCC

Projekteringsledare

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande samt förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror att man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort - att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.

För att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag. Med anledning av detta söker vi nu en projekteringsledare till avdelning Infra Services i Västerås. Vi erbjuder dig en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare som utvecklas inom vår organisation.

 

Här är dina nya utmaningar

Som projekteringsledare är du en nyckelperson för framgången i våra projekt. Du följer arbetet genom hela processen med ansvar för projekteringsledning, från anbudsarbetet till överlämningen av relationshandlingar. Du arbetar aktivt med styrning av projekteringsprocessen och leder projektets projektörer. Vidare ingår även ansvar att inom ramen för rollen stötta organisationen med exempelvis kostnadsbedömningar och att hantera teknikfrågor. I denna roll, som är specialiserad inom mark och infrastruktur, kommer du ges möjlighet att arbeta med varierande projekt och inneha olika projektledande roller i olika skeden.

På NCC ligger vi i framkant vad gäller virtuellt byggande vilket innebär att du som projekteringsledare aktivt kommer att fokusera på dessa frågor samt medverka vid upphandling av underentreprenörer och konsulter. Vi arbetar i NCC projektstudio, vilket innebär att hela projekteringsorganisationen fysiskt arbetar i samma lokal – projektstudion. Ett framgångsrikt sätt för att underlätta och stimulera kommunikationen. En viktig del i projektstudion är användningen av VDC (Virtual Design and Construction).

 

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har
Vi söker dig med relevant utbildning och/eller flerårig praktisk arbetslivserfarenhet ifrån branschen. Du trivs i en roll där du vanligtvis leder och driver flera projekt framåt samtidigt.  Under projekteringsfasen är en viktig del att samordna kalkyl- och inköpsarbetet med projekteringen. Du är social och en god nätverkare som trivs med att ha stora kontaktytor både internt och externt. För denna tjänst tror vi också att du är en analytisk problemlösare som är bra på att strukturera och planera ditt arbete. Övriga personliga egenskaper som vi värdesätter för denna tjänst är att du är engagerad i ditt arbete, trygg i att leda andra och trivs med ett resultatorienterat arbete. En framgångsfaktor för rollen är att du brinner för att samordna, samverka och fatta beslut för att driva processen framåt.

 

Kom och väx med oss!
Vill du veta mer om rollen som projekteringsledare hos oss är du välkommen att kontakta Specialistchef Fredrik Mann, tel. 0700-888244. Registrera din ansökan och CV nedan, urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 2 april . Arbetsort : Västerås

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Projekteringsledare