NCC

Projekteringsledare

Nu behöver vi förstärka organisationen med en projekteringsledare med inriktning mark och anläggning!

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggnings- och markarbeten. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Har du flerårig erfarenhet som projekteringsledare/projektledare inom mark-, väg-, och anläggningsprojekt?

Vi söker nu efter ytterligare en projekteringsledare till vår region Civil Uppsala, Gävleborg och Dalarna. Du kommer att tillhöra vår specialistfunktion inom regionen och arbeta tillsammans med andra kompetenta medarbetare inom projekteringsledning, KMA, VDC, geodesi och projektstyrning och rapportera till specialistchef.

Din roll

Som projekteringsledare är du en nyckelperson för framgången i våra projekt där du följer arbetet genom hela processen med ansvar för projekteringsledning för alla mark- och anläggningsområden. Genom att följa projekten hela vägen från idé till färdiga handlingar är det ditt ansvar att samordna projekteringen där vi analyserar befintliga markförhållanden och tar fram produktionsvänliga lösningar. Det är också din roll att tillsammans med produktionen bedöma och ekonomiskt prissätta projektets nödvändiga arbeten. I denna roll som är specialiserad inom infrastruktur, kommer du ges möjlighet att arbeta med varierande projekt så som mark-, väg-, bro- och övriga större anläggningsentreprenader. 

Din profil

Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet av arbete med komplexa infrastrukturprojekt. För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du skall ha arbetat med större anläggningsprojekt och gärna i en projektledande eller projekteringsledande roll tidigare.

Du har förmågan att bedöma olika lösningars för- och nackdelar, såväl tekniskt som ekonomiskt. Det är önskvärt att du har arbetat med kalkylering och/eller ekonomisk reglering i projekt, samt är bekant med entreprenadjuridiken gällande AB, ABT, ABK samt AMA, MER och har en god förståelse för olika entreprenadformer.

Som person är du affärsmässig, lyhörd, ansvarstagande med förmågan att prioritera effektivt för att hålla deadlines och nå uppsatta projektmål. Du har lätt för att samarbeta, styra och motivera medarbetare och konsulter för att nå mot samma mål. Vidare är du tydlig och kommunikativ och trivs i en roll där du driver processer framåt och fattar beslut.

Du är flytande i tal och skrift i svenska och engelska samt innehar B-körkort.

Ytterligare information                 

Tjänsten är tillsvidare på heltid, provanställning kan komma att tillämpas. Du ingår i specialistenheten inom region Civil Uppsala, Gävleborg och Dalarna, med placering i Borlänge. Du kommer i första hand att arbeta med projekt inom regionen, men även projekt utanför regionen kan bli aktuellt.

Kom och väx hos oss!

Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

Kontakt

För frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Maria Håkansson, HR Partner på telefon 070-341 58 26. För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Specialistchef, Mikael Jansson på telefon 070-535 22 13.

Välkommen med din ansökan genom att registrera dig nedan, senast 2019-11-30.Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 november . Arbetsort : Borlänge . Publicerat : 24 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Ekonomi & Finans Projektledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Projekteringsledare