NCC

Projekteringsledare

Placering på något av våra kontor i Småland eller Östergötland

Affärsområde NCC Infrastructure bygger och utvecklar framtidens miljö för arbete, boende och infrastruktur. Vi utför olika typer av koncept och service inom mark- och rörarbeten samt helhetslösningar för säkra trafikmiljöer. Vi specialiserar oss också på större infrastrukturprojekt som tunnlar, vägar och järnvägar, men även projekt med komplicerade betongkonstruktioner.


Region Infra East täcker geografin Småland, Blekinge, Södra Halland, Östergötland, Skaraborg och Nybergs Entreprenad på Gotland. Vi behöver nu förstärka vårt kompetenta team inom projektering då vi varit mycket framgångsrika och fortsätter växa under de kommande åren.


Rollen hos oss

Som Projekteringsledare är du en nyckelperson då du leder arbetet genom både anbuds- och utförandeskede med hjälp av interna och externa specialister med olika kompetensområden. Våra allt större projekt där många är totalentreprenader och flera i partnering kännetecknas av kompetens, engagemang och driv. Som Projekteringsledare tror vi att din förmåga att kommunicera och vara tydlig är viktig, liksom förmågan att kunna fatta beslut. Din lyhördhet och tekniska intresse för produktion från dig som Projekteringsledare är en nyckelfaktor till att skapa framgång tillsammans med våra kunder.


Dessa egenskaper och erfarenheter söker vi

Vi söker dig med flerårig arbetslivserfarenhet som Projekteringsledare eller så har du ansvarat för flera komplexa mark- och anläggningsprojekt. För att lyckas i rollen som Projekteringsledare har du en hög teknisk kompetens och förståelse för byggprocessen.

Du trivs i en roll där du leder och driver projekt framåt tillsammans med projektteamet samtidigt som du ansvarar för att samordna samtliga funktioner i projekteringsskedet.  Som person är du social och en god nätverkare som trivs med att ha stora kontaktytor både internt och externt.

För denna tjänst tror vi också att du är en analytisk problemlösare som är bra på att strukturera och planera ditt arbete. Övriga personliga egenskaper som vi värdesätter är att du är engagerad i ditt arbete, trygg i att leda andra och trivs med ett resultatorienterat arbete.  


Ytterligare information                 

Du kommer att ingå i Specialistenheten och du blir stationerad på ett kontor i geografin Småland eller Östergötland. En stor del av dina arbetsuppgifter sker ute i våra olika projekt inom Region Infra East. Anställningen är tillsvidare på heltid, provanställning kan tillämpas.


Kom och väx!

I den här rollen får du vara med och se hur projekten växer fram och får på så sätt en omedelbar återkoppling på din insats, vilket kommer att utveckla Dig och dina färdigheter i rask takt.

Vill du veta mer om rollen som Projekteringsledare hos oss är du välkommen att kontakta Specialistchef Fredrik Skiöld på telefon 070-535 23 25.
Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 5 maj . Arbetsort : Linköping . Publicerat : 16 april

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Projekteringsledare