NCC

Projektchef Vägservice

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Vägservice är en enhet inom NCC Infraservices som arbetar med drift och underhåll av vägar. Vår verksamhet är inne i en positiv utvecklingsfas och vi söker därför en projektchef till Vägservice för området Örebro, Värmland, Västmanland och Sörmland.

Rollen hos oss
Som projektchef har du ett samlat ansvar för arbetsplatserna inom ditt geografiska område. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att leda, styra och följa upp arbetsplatserna avseende utveckling, ekonomi, personal, arbetsmiljö, kvalitet, miljö m.m. Du kommer i nära samarbete med produktionschefen aktivt arbeta för att stärka och utveckla vår marknadsposition i området genom att medverka vid anbudsarbete, svara för anbud samt vara en viktig kontaktperson för våra kunder, dvs Trafikverket, kommuner och andra prioriterade kunder. En viktig del av arbetet är också att tillsammans med respektive site manager/platschef bevaka, analysera och bearbeta den lokala marknaden för att uppnå ökad merförsäljning.

Dina egenskaper
Vi söker dig som är en relationsbyggande och förtroendeingivande person. Du är en bra ledare med ett gott sinne för ekonomi och affärer. Du motiveras av att utveckla och förbättra en verksamhet, samt av att uppnå goda resultat tillsammans med dina medarbetare och kollegor. Du har en förmåga att skapa och utveckla goda kundrelationer samt motiverade och engagerade medarbetare. Du är social, utåtriktad, kommunikativ och anpassningsbar. Du skall ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Dina erfarenheter
Vi tror att du genom studier och/eller tidigare arbete har förvärvat och utvecklat de egenskaper som vi söker. Ett väl utvecklat kontaktnät avseende kunder och leverantörer inom branschen är en fördel. Goda administrativa och ekonomiska kunskaper samt en god datorvana är en förutsättning, likaså ett strukturerat arbetssätt och B-körkort. Meriterande är erfarenhet från en befattning med personal- och ekonomiansvar, gärna från liknande eller samma bransch. Likaså om du har erfarenhet från drift och underhåll av vägar alternativt anläggningsbyggande.

Ytterligare information
Anställningen är en tillsvidareanställning, vid behov tillämpas provanställning. Placeringsort är med fördel Örebro men kan även vara Värmland, Västmanland eller Sörmland. I tjänsten ingår resor.

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation av arbetsuppgifter där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ökat ansvar.

Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om tjänsten vänligen kontakta Produktionschef Anders Morath, tel. 072-236 27 68. Frågor om rekryteringsprocess besvaras av HR-specialist Jonas Hermansson, tel. 079-078 79 93.

Registrera din ansökan och CV nedan senast den 27 april 2018. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Örebro

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Projektchef Vägservice