NCC

Projektchef till Skanska Bostäder

Vi söker nu Projektchef till bland annat kv Sjösättningen i Västra Hamnen, Malmö, där Skanska utvecklar och bygger 91 bostadsrätter och 65 hyresrätter i en byggnad om cirka 15 600 m2 BTA med källare. Planerad byggstart är Q1 2019. Projektet skall projekteras och produktionsplaneras under hösten, så kom med nu så får du möjlighet att tillsammans med kunden och ditt team skapa rätt förutsättningar för projektet.

 

Projektet har en tydlig social agenda där Skanska tillsammans med Malmö Stad upprättat en handlingsplan som innebär en satsning på praktikplatser samt samarbete med Rosengårdsskolan och Yallatrappan.

 

Skanska Sverige består av ca 9 000 medarbetare som dagligen arbetar för att utveckla och skapa nya möjligheter för att människor ska kunna bo, arbeta och resa – i dag och generationer framöver. Vi arbetar med bostads-, husbyggnads- samt väg- och anläggningsrelaterade tjänster. Vårt mål är att skapa samhällsnytta med värde. Läs gärna mer på www.skanska.se


Dina arbetsuppgifter

 

Som projektchef har du en nyckelroll – med helhetsansvar för projektet från start till överlämnande. Du ansvarar för att projektet styrs så att uppsatta mål nås och att kundens förväntningar möts – och helst överträffas

 

Dina arbetsuppgifter omfattar allt från försäljning, budgetarbete, inköp, resurs- och verksamhetsplanering, resultatuppföljning, personalhantering, entreprenadjuridik till förhandlingar. Samtliga uppgifter kräver ett entreprenörskap och förmåga att utveckla affärer.

 

Vi kan erbjuda dig intressanta projekt, ett professionellt arbetsklimat samt stora utvecklingsmöjligheter!

 

Vi söker dig

 

Som har minst 3 års erfarenhet av att jobba i byggbranschen som projektchef eller i liknande roll med arbetsuppgifterna som beskrivs i annonstexten.


•  Utbildad högskoleingenjör eller likvärdig byggteknisk utbildning
•  Erfarenhet från liknande tjänst
•  Erfarenhet att driva framgångsrikt projekt med helhetsansvar

Du har en naturlig fallenhet för att få dina medarbetare att växa, samt för att skapa goda relationer. Du har ett tydligt affärstänk och har god förmåga att se helheten och att driva flera processer parallellt. Tydlighet och öppenhet präglar din kommunikation.

 

Se möjligheter, nöjd kund och engagemang är nyckelord för dig i ditt arbete och präglar dig som person. Du har ett helhetsperspektiv och tar ansvar för att driva många olika frågor parallellt.

 

Vi satsar på våra medarbetare och vill du så finns bra möjligheter till utveckling. Du kommer att ha kompetenta kollegor och befinna dig i en kultur som präglas av engagemang, laganda och målfokus. Vi värdesätter tillit och kommunicerar med ärlighet och respekt för varandra.


Vi erbjuder

 

En arbetsplats med högt i tak och ett engagerat gäng kollegor. Vi erbjuder en trivsam arbetsplats där vi har nära till skratt och en vilja om att alltid göra sitt bästa!

 

Matchar beskrivningen av rollen dig eller någon i ditt nätverk? Sök redan idag!

Skicka din ansökan med CV och personligt brev via länken nedan. För att garantera en säker och rättvis rekryteringsprocess tar vi inte emot ansökningar via e-mail eller post.

 

Sista ansökningsdag är 24 augusti med löpande urval. Vid frågor kontakta Distriktschef Fredrik Andersson 010-449 60 33.

 

Kom och utvecklas med oss och var en del i vårt härliga team.

 

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 24 augusti . Arbetsort : Malmö

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Projektchef till Skanska Bostäder