NCC

Projektchef till NCCs Markavdelning

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Projektchef för markavdelningen Värmland


Din roll

Inom mark arbetar vi med både större och mindre projekt så som VA, vägar, gator, broar och markarbeten för bostadsområden, kontorshus, industribyggnader. Vi har flera intressanta projekt framöver varför vi särskilt söker dig med kompetens och intresse för mindre till medelstora markprojekt.

Som projektchef har du ett övergripande ansvar för att genomföra erhållna projekt inom bestämda tids-, kvalitets- och kostnadsramar. Du sköter kundkontakter och ansvarar för att säkerställa att kundens förväntningar uppfylls. I din roll driver och leder du produktionsprocessen tillsammans med övriga medarbetare i projektet samt ser till att produktionen genomförs i överensstämmelse med NCC's värderingar, policy, lagar och avtal. Som projektchef har du personalansvar för platschefer, arbetsledare och yrkesarbetare i din grupp.


Din profil

Du har flerårig erfarenhet från branschen och erfarenhet i ledande position. Du trivs i en roll med helhetsansvar för samordning av projekt och personal. Du har mycket goda kunskaper om produktionsprocessen gällande planering, produktionskalkyler, ekonomisk uppföljning och produktionsmetoder samt goda kunskaper i entreprenadjuridik. Vi vill även komma i kontakt med dig som arbetar som platschef idag, och gärna skulle vilja utvecklas i rollen som Projektchef.

Vi värderar samarbete högt och ser därför att en framgångsrik Projektchef skapar och upprätthåller en bra relation till såväl medarbetare som kunder. För att bli lyckosam i rollen tror vi även att du är affärsmässig, prestigelös och tycker att det är roligt att få vara med och utveckla NCC:s verksamhet. Eftersom rollen innebär många kontaktytor såväl interna som externa, är det viktigt att du är nätverkande och trivs i det sociala rummet.

Vi tror också att du har förmåga att behåll lugnet i stressade situationer och att du vågar fatta beslut under press. Vidare är du duktig på att strukturera och organisera ditt arbete.

Mycket goda kunskaper inom svenska är ett krav.


Ytterligare information

Anställningsform är tillsvidare på heltid med placering i Karlstad. Provanställning om 6 månader tillämpas. Viktigt att känna till att vi utför arbeten i hela regionen, Värmland. Vilket kan innebära resor, vilket gör att B-körkort samt tillgång till egen bil är ett krav för tjänsten.


Vi erbjuder

På NCC välkomnas du till en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. I rollen får du möjlighet att vara delaktig i ett framstående och långsiktigt projekt med en stor tjänstemannaorganisation på plats. Förutom trevliga och engagerade kollegor erbjuder vi dig även en rad förmåner och goda utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. På NCC satsar och tror vi på utveckling och utbildning, vilket gör att vi satsar från dag 1 på dig och just din kompetensutveckling hos oss.


Kom och väx!

Vill du veta mer om tjänsten? Hör av dig till Anna Arnfeldt, produktionschef, på telefon 070-324 40 20 alt HR-partner Ellinor Johansson, 079-0787913. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, sista ansökningsdag är dock den 2019-11-24.


Ansök nu

 


 

Sista ansökningsdag : 24 november . Arbetsort : Karlstad . Publicerat : 15 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Projektchef till NCCs Markavdelning