NCC

Projektchef till NCC NoDig

Vi söker nu en Projektchef för projekt inom schaktfri ledningsförnyelse, NCC NoDig. Som Projektchef får du vara med och påverka genom hela produktionsprocessen, från anbud till slutprodukt till kund och du ingår i ledningsgrupp. Vill du vara med i vårt engagerade framgångsrika, branschledande team?

 

 

Vilka är vi

NCC har över 40 års erfarenhet inom schaktfritt ledningsbyggande och ledningsförnyelse, den kunskapen möjliggör att vi kan jobba med de flesta förekommande teknikerna inom området. Denna kompetens har vi samlat i vår specialistenhet NoDig som har som uppdrag att driva affären och dess utveckling i hela landet. NoDig arbetar för att vara det hållbara valet för våra kunder. Som en del av NoDig’s team gör du skillnad för såväl klimatet som samhället. För varje kilometer ledning som förnyas schaktfritt sparar vi ca 290 ton CO2. NoDigs resurseffektiva lösningar är också bra för samhällsekonomin då vi kan bygga mer infrastruktur för pengarna och bidra till en hög förnyelsetakt till en lägre kostnad.

 

 

Här är dina nya utmaningar

Som Projektchef ansvarar du för ett eller flera projekt parallellt och leder produktionsprocessen tillsammans med platschefer och produktionschef. Du har ett övergripande ansvar för att säkerställa att kundens förväntningar uppfylls samt att projektet genomförs inom bestämda tids-, kvalitets- och kostnadsramar. I rollen stöttar du platscheferna för att projekt ska kunna genomföras med högsta möjliga produktivitet samt i överensstämmelse med NCC's värderingar. Du har ett personalansvar  resurser inom din enhet samt ansvarar för kundkontakter och merförsäljning i pågående projekt. Som medlem av NoDigs ledningsgrupp är du delaktig i den strategiska utvecklingen av NoDigs verksamhet.

 

Utmärkande för NCC:s byggarbetsplatser är struktur, ordning och reda samt en god arbetsmiljö. Tjänsten är med placering i Stockholm men dagsresor förekommer i hela Mälardalen med övernattningsmöjligheter om så önskas.

 

 

Din bakgrund

För att bli lyckosam i rollen behöver du vara en trygg ledare samtidigt som du har kunskaper inom produktionsprocessen, planering, produktionskalkyler och ekonomisk uppföljning. Vi söker därför dig som har en byggteknisk utbildning och flera års erfarenhet från vår bransch, gärna i en motsvarande befattning. Vi vill också komma i kontakt med dig som kanske arbetar som platschef för markprojekt idag, och gärna skulle vilja utvecklas i rollen som Projektchef.

 

 

De här erfarenheterna och kunskaperna söker vi

Vi värderar samarbete högt och tror att en framgångsrik Projektchef skapar och upprätthåller en bra relation till såväl medarbetare som kunder. För att bli lyckosam i rollen tror vi även att du är resultatinriktad, affärsmässig och tycker att det är roligt att få vara med och utveckla NCC:s verksamhet. Eftersom rollen innebär många kontaktytor, såväl interna som externa, är det viktigt att du är nätverkande och trivs i det sociala rummet. Vi söker därför dig som är duktig på att kommunicera både i tal och skrift, på svenska och delvis engelska. B-körkort är ett krav. 

 

 

Vi erbjuder

På NCC välkomnas du till en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. I rollen får du möjlighet att vara delaktig i ett framstående och långsiktigt projekt med en stor tjänstemannaorganisation på plats. Förutom trevliga och engagerade kollegor erbjuder vi dig även en rad förmåner och goda utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

 

 

Din ansökan

Låter detta som en tjänst för dig? Skicka in din ansökan redan idag eftersom urvalet behandlas löpande. Sista ansökningsdatum är 28 februari 2020. Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta Regionchef Maria Zimdahl 070-5890933 eller Gunilla Glännå, Rekrytering, gunilla.glanna@ncc.se, 079-0788170.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

NCC är ett familjärt och stort bolag med många resurser för att ta sig an komplexa projekt. Rollen som Projektchef är väldigt rolig om du motiveras av att utveckla andra samtidigt som du får jobba i ledningsgruppen och vara med och fatta beslut. En viktig roll för NCC’s framtid helt enkelt!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Solna . Publicerat : 24 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Projektchef till NCC NoDig