NCC

Projektchef till NCC avdelning Bostad Stockholm

Sista ansökningsdag: 2021-08-19 - Solna

Brinner du för att skapa lönsamma byggprojekt där en nöjd kund är huvudfokus? Då kan rollen som Projektchef hos oss på avdelning Bostad Stockholm vara din nästa utmaning!

Avdelningen Bostad Stockholm jobbar med nyproduktion och renovering av bostäder och vårdboenden. Vi har många spännande projekt däribland Kvarndörren i Rinkeby, Inverness i Danderyd, Parkliv i Täby Park och Stationslunden i Bålsta. Vi är idag cirka 240 medarbetare och omsätter omkring 1,3 miljarder kronor. Hos oss finns ett stort engagemang i att utveckla arbetet framåt med en proaktiv säljorganisation och en effektiv produktion. Vi strävar efter en mångfald av bakgrunder och kompetenser hos våra medarbetare och beaktar detta vid tillsättning av tjänsten.

 

Rollen som Projektchef
Som projektchef hos oss har du resultatansvar för ett eller flera projekt. Du får ett övergripande ansvar för att genomföra projekten från start till mål inom bestämda tids-, kvalitets- och kostnadsramar och ska samtidigt säkerställa att kundens förväntningar uppfylls. I din roll driver och leder du planerings- och produktionsprocessen tillsammans med övriga medarbetare i projektet och ser till att arbetet genomförs i överensstämmelse med NCC:s värderingar – ärlighet, tillit, respekt.

Du förväntas fokusera på dina medarbetares utveckling, där du coachar och motiverar dem till att nå både personliga och gemensamma mål genom att tydliggöra förväntningar och kontinuerligt ge feedback.

En viktig del i rollen är att medverka i projektens tidiga skeden. Här ansvarar du för att involvera berörda medarbetare för att tillsammans med dem definiera produkt och produktionsmetod, i syfte att skapa rätt förutsättningar för god arbetsmiljö, framdrift och ekonomi i projektet.

Som Projektchef hos oss interagerar du med olika funktioner och grupperingar både inom företaget och externt, något som ställer krav på god kommunikationsförmåga. Att samverka med övriga medarbetare i projekten är en nyckelfråga för vår framgångsrika verksamhet och det är av största vikt att du brinner för att skapa ett nära samarbete med avdelningens affärs- och specialistorganisation.

 

Din profil
För att lyckas i rollen som Projektchef tror vi att du känner igen dig i en eller flera av nedanstående beskrivningar;

Du har goda ledaregenskaper och har förmågan att skapa engagemang och entusiasm i ditt team. Du trivs med att utveckla dina medarbetare och se dem växa i sina roller, har förmågan att ta tillvara allas kompetens samt motiverar din grupp att arbeta mot en gemensam målbild.

Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning och ca 3-5 års arbetslivserfarenhet i liknande befattning. Antingen innehar du en liknande position idag eller har erfarenheter och kompetenser som medför att det här är rätt nästa steg i din utveckling.

Som person är du affärsmässig, positiv och strukturerad. Du kan identifiera och analysera risker men motiveras framförallt av att finna lösningar på de utmaningar du ställs inför.

Vi tror att du är en god kommunikatör och har lätt för att bygga och bibehålla goda relationer och samarbeten, såväl internt som externt. 

Du identifierar dig med våra värderingar som är en naturlig del av vår företagskultur: ärlighet, tillit, och respekt.

 

Ytterligare information
Din placering blir på NCC:s huvudkontor i Solna där vi sitter i nya och moderna lokaler som stödjer ett flexibelt arbetssätt och samverkan mellan hela organisationen. Som Projektchef är du en del av vår produktionsorganisation och du rapporterar till en av våra Produktionschefer. Eftersom tjänsten kan kräva en del resor inom avdelningen är B-körkort ett krav.

Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetsrutin.

 

Kontakt och ansökan
Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Produktionschef Magnus Jäderberg på 070 249 32 40 eller magnus.jaderberg@ncc.se . Har du frågor om rekryteringsprocessen når du HR-Partner, Sara Berger på telefon 070 088 71 34. 

Låter detta som ett intressant nästa steg för dig är du välkommen med din ansökan, genom att registrera ditt CV och personliga brev. Sista ansökningsdag är 2021-08-19, intervjuer och urval sker löpande.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 19 augusti . Arbetsort : Solna . Publicerat : 8 juli

Kategorier : Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Projektchef till NCC avdelning Bostad Stockholm