NCC

Projektchef Stora projekt

På NCC är vi jätteglada att ha fått förtroendet att bygga fler hus och delta i nya projekt som ska bidra till framtiden i väst Sverige. I Göteborg håller vi just nu på med flera spännande projekt så som bl. a. Drottning Silvias Barnsjukhus och Mölndals Galleria. Vi har även nyproduktion av bostäder i flera projekt i Göteborg och Mölndal. För att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag varför vi nu söker en projektchef till Avdelning Building Väst.  Vill du arbeta i nära samverkan med dina kunder, kollegor och underentreprenörer samt fortsätta och utveckla vår verksamhet i Göteborg! Vi växer även i avdelningens övriga geografier varför vi också är intresserad av dig som vill arbeta runt norra Halland, Bohuslän och Älvsborg.  

Här är dina nya utmaningar 
Som projektchef har du ett övergripande ansvar för att genomföra erhållna projekt inom bestämda tids-, kvalitets- och kostnadsramar. Du sköter kundkontakter, deltar på byggmöten och ansvarar för att säkerställa att kundens förväntningar uppfylls. Du ansvarar även för merförsäljning i pågående projekt.  Du driver och styr övergripande processer som produktion, inköp och projektering för ett projekt tillsammans med övriga medarbetare i projektet. I ditt ansvar ligger också att, tillsammans med platschef, se till att produktionen genomförs i överensstämmelse med NCC:s värderingar, policy, lagar och avtal. Som projektchef har du personalansvar för de platschefer och arbetsledare som arbetar i projekten och en viktig uppgift i rollen är att vara med och utveckla dina medarbetare.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har 
Du som söker tjänsten har en byggteknisk utbildning samt flerårig erfarenhet ifrån husproduktion. Du trivs i en roll med helhetsansvar för samordning av projekt och personal. Du har mycket goda kunskaper om produktionsprocessen gällande planering, produktionskalkyler, ekonomisk uppföljning och produktionsmetoder. Du är van vid att arbeta med ett stort ekonomiskt ansvar och har goda kunskaper i entreprenadjuridik. Som person är du engagerad i ditt arbete och trivs med att leda och entusiasmera personal mot uppsatta mål. Du är en god nätverkare som trivs med att etablera goda kontakter med kollegor, kunder och andra intressenter. Vi tror också att du har förmåga att behåll lugnet i stressade situationer och att du vågar fatta beslut under press. Vidare är du duktig på att strukturera och organisera ditt arbete.

Ytterligare information 
Anställningsformen är tillsvidare med placering i Göteborg. Vi är även öppna för dig som vill arbeta med placering i Varberg alternativt Uddevalla. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Kom och väx! 
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Thomas Rutgersson, på tfn 070-671 51 75. Thomas Tordebring på tfn 070 682 81 66 Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande dock senast 2017-10-20.

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande s amt förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror att man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort - att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 21 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Projektchef Stora projekt