NCC

Projektchef Infrastructure Mark

Då en av våra nuvarande Projektchefer går vidare, inom NCC, finns det ett bra tillfälle för dig som vill anta nya utmaningar och ta ansvar för vår markverksamhet i Luleå med omnejd. Vill du ta över en framgångsrik verksamhet och se till att den fortsätter att utvecklas så att våra nuvarande kunder fortsätter att anlita oss i framtiden men även att visa våra presumtiva kunder vad vi kan prestera.

 

Region Civil SE North bygger och renoverar infrastruktur. Arbetet täcker hela kedjan, från design och konstruktion till produktion och underhåll inom infrastruktur, anläggningsarbeten och service inom mark- och VA-arbeten mm. Regionen omsätter ca 2 miljarder kronor och vi är ca 450 medarbetare. Vi är uppdelade i sju produktionsområden där du kommer att tillhöra produktionsområdet Mark södra Norrbotten.

 

 

Rollen som Projektchef

Som Projektchef för en del av vår markverksamhet i södra Norrbotten kommer du att få ansvaret för våra projekt i trakterna kring Luleå, Boden och upp till Kalix. Inom mark arbetar vi med både större och mindre projekt så som VA, vägar, gator, broar och markarbeten för bostadsområden, kontorshus och våra stora industrier. Du kommer att bli personalansvarig för tre platschefer, sex arbetsledare, en mätare, en projektassistent samt yrkesarbetare.

 

Ditt uppdrag blir att ha det övergripande ansvaret för att genomföra erhållna projekt inom bestämda tids-, kvalitets- och kostnadsramar enligt vårt kontrakt med kunden. Du är med i tidigt skede, sköter kundkontakter och ansvarar för att säkerställa att kundens förväntningar uppfylls. I din roll driver och leder du produktionsprocessen tillsammans med övriga medarbetare i projektet samt ser till att produktionen genomförs i överensstämmelse med NCC's värderingar, policy, lagar och avtal. Att säkerställa att våra arbetsplatser arbetar på ett säkert sätt är en av de viktigaste uppgifterna du har och som du självklart kommer att prioritera.

 

Vår produktionschef Jonas Pettersson är ansvarig för produktionsområdet Mark i södra Norrbotten. Till sin hjälp har han två projektchefer. Totalt har han det övergripande ansvaret för 26 tjänstemän och beroende på säsong mellan 20 - 50 yrkesarbetare.

 

 

Din profil

Du har flerårig erfarenhet från byggproduktion inom antingen mark, anläggning, betong, vägbyggnad eller från beställarsidan. I grunden har du en byggteknisk utbildning och goda kunskaper i entreprenadjuridik.

 

Då du får det övergripande ansvaret för både projektens ekonomi samt personal behöver du ha mycket goda kunskaper om hela produktionsprocessen vilket innefattar planering, produktionskalkyler, riskbedömningar, ekonomisk uppföljning, olika produktionsmetoder samt ledarerfarenhet. Du har förmågan att skapa och upprätthåller bra relationer till dina medarbetare och förstår vikten i att skapa team som fungerar tillsammans.

 

En av dina drivkrafter är att göra affärer och förstår därför betydelsen av att bygga nära kundrelationer så att ni tillsammans skapar bra projekt. Vi tror också att du har förmågan att behåll lugnet i stressade situationer och att du vågar fatta beslut under press.

 

Du behärskar svenska i tal och skrift.

 

 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på vårt kontor i Luleå. Du kommer att ansvara för ett geografiskt område innefattande framförallt Luleå och Boden men kan sträcka sig till Kalix, vilket innebära en hel del resor. B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav för tjänsten.

 

Kontakt och ansökan

Kontakta gärna Produktionschef Jonas Pettersson, 070-209 20 71 eller HR Specialist Rekrytering Monica Klersén, 070-653 90 49, för ytterligare information. Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande dock senast den 2 mars 2021.

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

 

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar och bygger kommersiella fastigheter och bostäder, vägar, broar samt annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial, asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag och grundläggning.  

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.    

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

 

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 19 timmar . Arbetsort : Luleå . Publicerat : 3 februari

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Projektchef Infrastructure Mark