NCC

Projektchef Hus Stockholm

Gillar du utveckling och är engagerad i ditt arbete och vill arbeta aktivt med hållbarhet då passar du i vår avdelning. Vi söker nu dig med erfarenhet som Projektchef men som vill fortsätta att utvecklas med oss på NCC avdelning Hus i Stockholm.

 

Inom avdelningen finns ett gediget kunnande och en nyfikenhet att ständigt lära nytt, vilket gör att vi arbetar aktivt med hållbarhet, nya tekniska lösningar, mångfald och jämställdhet. För oss är det viktigt med engagemang och en ödmjuk inställning till att arbeta tillsammans för att utvecklas. Vårt mål är att vara en riktigt bra arbetsplats och agera förebild inom byggbranschen.

 

Rollen som Projektchef Hus Stockholm

Som Projektchef hos oss har du resultatansvar för ett eller flera projekt. Du får ett övergripande ansvar för att genomföra projekten från start till mål inom bestämda tids-, kvalitets- och kostnadsramar. En viktig del av uppdraget är en kontinuerlig dialog med kund genom projektets olika skeden för att tillsammans med ditt team säkerställa att kundens förväntningar uppfylls. I din roll driver och leder du planerings- och produktionsprocessen tillsammans med övriga medarbetare i projektet och ser till att arbetet genomförs i överensstämmelse med NCC:s värderingar – ärlighet, tillit, respekt.

 

Du förväntas fokusera på dina medarbetares utveckling, där du coachar och motiverar dem till att nå både personliga och gemensamma mål genom att tydliggöra förväntningar och kontinuerligt ge feedback.

 

En viktig del i rollen är att medverka i projektens tidiga skeden. Här ansvarar du för att involvera berörda medarbetare för att tillsammans med dem definiera produkt och produktionsmetod, i syfte att skapa rätt förutsättningar för god arbetsmiljö, framdrift och ekonomi i projektet. Du rapporterar till en av våra Produktionschefer.

 

Som Projektchef hos oss interagerar du med olika funktioner och grupperingar både inom företaget och externt, något som ställer krav på god kommunikationsförmåga. Att samverka med övriga medarbetare i projekten är en nyckelfråga för vår framgångsrika verksamhet och det är av största vikt att du brinner för att skapa ett nära samarbete med avdelningens affärs- och specialistorganisation.

 

Vill du jobba i ett modernt företag, med god projektkultur, goda utvecklingsmöjligheter och ha bra balans mellan arbete och fritid? Då kommer du trivas hos oss!

 

Din profil

Du har arbetat i mer än 3 år i rollen som projektchef med både nybyggnad om ombyggnadsprojekt. Det är mycket meriterande om du har ombyggnadserfarenhet i kulturbyggnadsprojekt.

 

Vi ser att du har en god samordningsförmåga samt leder och uppmärksammar dina medarbetares färdigheter med målsättningen att få till ett effektivt och välfungerande team. Du trivs i nära samarbete med dina kollegor och arbetar aktivt efter att bygga en gemenskap i gruppen, men har även förmågan att skapa ett driv och en vinnarkänsla.

 

Som person är du affärsmässig, positiv och strukturerad. Du kan identifiera och analysera risker men motiveras framförallt av att finna lösningar på de utmaningar du ställs inför. Du är nyfiken på att själv utvecklas. Att säkra bra leveranser är viktigt för dig och du söker efter utvecklingsmöjligheter i arbetssätt och metoder för att nå bättre lösningar.

 

Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper och din förmåga att samarbeta och utveckla medarbetare.

 

Ytterligare information

Inom affärsområdet NCC Building Sweden finns avdelning Hus Stockholm. Vi jobbar med nybyggnad och ombyggnad av kommersiella och privata fastigheter som exempelvis skolor, kontor, sjukhus och tekniska försörjningsanläggningar. De flesta av våra projekt drivs i samverkan med kund, där vi blir involverade i ett tidigt skede. Vi arbetar just nu med flera spännande stadsutvecklingsprojekt bland annat åt vår interna fastighetsutvecklare NCC Property Development. Tillsammans bygger vi Hangar 5 vid Bromma flygplats samt utvecklar kvarteret runt vårt huvudkontor i Ulriksdal.

 

Några av de projekt vi på NCC nyligen färdigställt eller genomför just nu är kvarteret Polen i Solna, ombyggnad av 5:e Hötorgshuset/Space, Älvsjö- och Högdalsdepån, ett flertal skolor i Nacka och inte minst vårt nya huvudkontor vid Järva Krog dit vi flyttade i november 2019.

 

Kontakt och ansökan

Välkommen att kontakta Mickael Norell, Produktionschef på 070-636 88 30.

Registrera din ansökan och CV nedan. Senaste ansökningsdagen är 220814.

 

För den här tjänsten utför vi bakgrundskontroller på slutkandidater i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

 

Varje dag tar våra 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 14 augusti . Arbetsort : Solna . Publicerat : 11 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Projektledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Projektchef Hus Stockholm