NCC

Projektchef Civil North Anläggning eller Mark

Vill du vara en del av vår framtid? Nya spännande uppdrag väntar på oss i Sundsvall då marknaden växer och vi med den. Är du en av våra två nya projektchefer som antingen vill ta ett ansvar för en egen resultatenhet inom Anläggning med ett flertal projekt och ett personalansvar eller vill du hellre ta ett övergripande ansvar för ett Markprojekt?

 

Oavsett vilken av tjänsterna du är intresserad av så vill vi gärna berätta lite mer om vilka vi är och vad vi kan erbjuda dig i form av värdering och utmaningar.  

 

Avdelning Civil North bygger och renoverar infrastruktur och har ca 450 anställda. Vi är uppdelade i sex produktionsgrupper där du kommer tillhöra produktionsgrupp Mark/Anläggning i region Västernorrland/ Jämtland/Västerbotten. Arbetet täcker hela kedjan, från design och konstruktion till produktion.

 

Rollen som Projektchef

Som Projektchef för vår Anläggningsverksamhet ansvarar du för en resultatenhet som omsätter ca 100–150 mkr/år fördelat på att antal större eller mindre projekt. Du arbetar med projekt inom vattenkraft, ledningsnät, industri, Trafikverket, broar. Till din hjälp har du antal tjänstemän och yrkesarbetare som du har personalansvar för och är delaktig under projektens genomföranden.                                                                                                   

 

Som Projektchef Markprojekt driver du ett enskilt projekt inom exempelvis, ledningsnät, grundläggning och Va-anläggningar. Du har det övergripande ansvaret för att genomföra projektet inom de tids-, kvalitets- och kostnadsramar som vi kommit överens med i vårt kontrakt med kunden. Detta innebär att du är med i hela produktionsprocessen, sköter kundkontakter och ansvarar för att säkerställa att kundens förväntningar uppfylls. Du leder och driver produktionsprocessen tillsammans med dina övriga medarbetare.

 

Oavsett vilken Projektchefsroll du väljer så har du en viktig uppgift i att se till att det råder ordning och reda på din arbetsplats då detta underlättar för alla att nå de högt ställda krav och mål vi ställer för en säker arbetsmiljö. Vi vet att det även bidrar till en bättre kvalitet i det projekt du överlämnar till kunden.  

 

Vi strävar efter att arbeta i en öppen och lärande kultur där alla delar med sig av sina erfarenheter och kunskaper. Vi har bland annat återkommande träffar och andra forum där du får möjlighet att utbyta erfarenheter med kollegor

 

Du är en av åtta projektchefer som rapporterar till Produktionschef Rickard Mattsson som är ansvarig för produktionsområdet Mark och Anläggning i region Västernorrland, Jämtland och Västerbotten.

 

Din profil

Du har flerårig erfarenhet från byggproduktion inom antingen mark, anläggning, vägbyggnad eller från beställarsidan. I grunden har du en byggteknisk utbildning och goda kunskaper i entreprenadjuridik och ekonomi.

 

Då du har det övergripande ansvaret för både projektens ekonomi samt personal krävs det goda kunskaper i projektstyrning vilket innefattar planering, produktionskalkyler, riskbedömningar, ekonomisk uppföljning, olika produktionsmetoder samt ledarskap.

 

Du trivs i rollen som ledare och inser hur viktigt det är att sätta upp tydliga mål för ditt projekt och förmedla detta till dina medarbetare. Du har förmågan att skapa och upprätthålla bra relationer till dina medarbetare och att skapa team som fungerar tillsammans.

 

Du drivs även av att göra bra affärer och förstår därför betydelsen av att bygga nära kundrelationer så att ni tillsammans skapar bra projekt. Vi tror också att du har förmågan att behålla lugnet i stressade situationer och att du vågar fatta beslut under press.

 

För att bli en del av oss kräver vi att du kan ställa upp på våra värderingar: Ärlighet, Tillit och Respekt och förstår vikten av att arbeta med inkludering och mångfald i organisationen.

 

Du behärskar svenska i tal och skrift.

 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på vårt kontor i Sundsvall. B-körkort är ett krav för tjänsten. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

 

Kontakt och ansökan

Kontakta gärna Produktionschef Richard Mattsson 070-548 91 68 eller HRPB Lisen Hagberg 079-065 93 35, för ytterligare information. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt. Detta innebär att vi kan tillsätta tjänsterna innan sista ansökningsdagen som är den 15 december 2022.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

 

Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar och bygger vi kommersiella fastigheter och bostäder, vägar, broar samt annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial, asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag och grundläggning.  

 

Vi värnar om ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.    

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

 

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.

 

Kontaktpersoner:

Monica Klersén

HR Specialist Rekrytering

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 15 december . Arbetsort : Sundsvall . Publicerat : 17 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Projektchef Civil North Anläggning eller Mark