NCC

Projektchef Civil Middle Infrastructure

Vill du vara en del av vår framtid? Nya spännande uppdrag väntar på oss i Gävleborg då marknaden växer och vi med den. Är du vår nya projektchef som vill ta ett ansvar för en egen resultatenhet inom anläggning, vara operativ, nära produktionen och få möjlighet att leda och utveckla vår personal och organisation till att bli ännu mer framgångsrika i våra projekt? Hör vår produktionchef Stefan berätta mer om rollen.

 

Om Civil Middle

Avdelning Civil Middle är en del av affärsområdet Infrastructure som idag har en stark position på marknaden. Vi bygger och utvecklar framtidens miljö för arbete, boende och infrastruktur och utför olika typer av projekt inom mark-, väg- och anläggning inom regionen.

 

Rollen som Projektchef

I rollen som projektchef är du en av de högsta operativa cheferna inom produktionsorganisationen, du ansvarar för flera projekt som ligger i Gävleborg med inriktning på produktion av mark-, väg- och anläggningsarbeten.

 

Hos oss ansvarar du för att leda en egen grupp med underställd personal bestående av platschefer, arbetsledare, mätningstekniker, projektingenjörer och yrkesarbetare. Som ledare ser du möjligheter, skapar engagemang och stödjer din grupp på ett sätt som gör att projekten genomförs arbetsmiljösäkert och inom bestämda tids-, kvalitets- och kostnadsramar. Du ser till att projekten genomförs i överensstämmelse med NCC:s värderingar, policys, lagar och avtal samt våra egna verksamhetssystem. Du är med i tidigt skede, sköter kundkontakter och merförsäljning i pågående projekt och ansvarar för att säkerställa att kundens förväntningar uppfylls. Hos oss arbetar vi i team och till din hjälp har du stödfunktioner och specialister som tillsammans med dig och dina kolleger ser till att projekten genomförs på bästa tänkbara sätt utifrån säkerhet, ekonomi och framdrift. 

 

Du ingår i ledningsgruppen för Gävleborg och rapporterar till produktionschef. Vi strävar efter att arbeta i en öppen och lärande kultur där alla delar med sig av sina erfarenheter och kunskaper. Vi har bland annat återkommande träffar och andra forum där du får möjlighet att utbyta erfarenheter med kollegor samt ett ”batteri” av olika utbildningar.

 

Din profil

Du har mångårig erfarenhet av att agera i rollen som ledare och har erfarenhet av produktionsnära roller inom byggsektorn med inriktning mark-, väg- och anläggning. I grunden har du en byggteknisk utbildning och/eller motsvarande kompetens som kompenserar.

 

Som person har du ett coachande ledarskap där du är trygg i att leda och fördela arbeten. Du är driven och har en förmåga att få med dig gruppen och att få saker gjorda. Då du har flera parallella projekt krävs det att du har en förmåga att planera och strukturera upp ditt och andras arbete tillsammans. Du är relationsskapande och har god kommunikativ förmåga då du har många kontaktytor både internt och externt såsom kollegor och egen personal samt gentemot kunder och deras representanter.

 

God datavana är en nödvändighet. Körkort B är ett krav. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Som ledare är det viktigt att du kan leva upp till våra grundläggande värderingar – Ärlighet, Tillit och Respekt. Din roll är att vara en förebild gällande efterlevnaden av dessa.

 

Vi erbjuder

Vi på NCC vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs, utvecklas och mår bra så därför erbjuder vi dig ett stort utbud av personalförmåner och internutbildningar. NCC har kollektivavtal för alla medarbetare vilket ger dig en bra grundtrygghet och ett tydligt regelverk så att du vet vad som gäller för din anställning. Vi erbjuder även försäkringar, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag samt lunchförmån. Ytterligare erbjudanden och rabatter hittar du via vår förmånsportal Benify. Läs mer om NCC:s förmåner här.

 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Du utgår från kontoret i Gävle och ansvarar för projekt inom hela Gävleborg. Projekt inom hela avdelning Civil Middle kan bli aktuellt i samråd med dig. Start enligt överenskommelse. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

 

Kontakt och ansökan 

Har du frågor kring tjänsten kontakta Stefan Green, Produktionschef Gävleborg, 070-214 11 61 eller Victoria Reeve, HR Specialist Rekrytering, 0790–787939. Registrera din personliga ansökan där du beskriver varför du är intresserad av tjänsten, tillsammans med ditt CV. Sista ansökningsdag är 30 november 2023. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

 

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor!

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det gäller våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i nära samarbete mellan våra medarbetare, partners och kunder.

 

Hos oss är du en betydande medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för oss att forma en bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur som bygger på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och olika bakgrunder gör skillnad.

 

NCC - ett av Nordens ledande företag.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Gävle . Publicerat : 6 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Projektchef Civil Middle Infrastructure