NCC

Projektchef Building Västerbotten med placering i Umeå

Affärsområde NCC Building Sverige är en svensk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

 

Har du mångårig erfarenhet av att driva projekt i bygg- eller fastighetsbranschen, besitter goda ledaregenskaper och söker nya utmaningar? NCC Building Norrland söker nu en projektchef som vill fortsätta arbetet med att stärka vår position, arbeta med intressanta projekt och duktiga medarbetare.

 

 

Din nya utmaning Som projektchef hos oss har du resultatansvar för ett eller flera projekt. Du får ett övergripande ansvar för att genomföra projekt från start till slut inom bestämda tids-, kvalitets- och kostnadsramar och ska samtidigt säkerställa att kundens förväntningar uppfylls. I din roll driver och leder du planerings- och produktionsprocessen tillsammans med övriga medarbetare i projektet och ser till att arbetet genomförs i överensstämmelse med NCC:s värderingar.

 

Utmärkande för våra arbetsplatser är struktur, ordning och reda samt god arbetsmiljö. Vi förutsätter att du alltid föregår med gott exempel gällande hur vi etiskt och moraliskt handhar våra affärer och projekt samt hur vi uppför oss mot såväl våra kunder som mot våra kollegor.

 

 

Din Profil Vi söker dig som har en akademisk utbildning med mångårig erfarenhet från projekt i bygg- eller fastighetsbranschen, gärna från roller med ett ledaransvar. Du trivs i en roll med helhetsansvar för samordning av projekt och personal. Du har goda kunskaper i projektplanering samt kalkyler och ekonomisk uppföljning. Vi förutsätter att du är van vid ekonomiskt ansvar samt är kunnig inom avtals- och entreprenadjuridik.

 

Dina personliga egenskaper är något vi lägger stor vikt vid, du är engagerad i ditt arbete och trivs med att leda personal mot uppsatta mål. Som person är du målmedveten och ansvarstagande samt har en genomgående positiv attityd och en förmåga att entusiasmera dina medarbetare. Du är tydlig i din kommunikation, duktig på att bygga nätverk och utveckla långsiktiga relationer med kunder och andra intressenter. Vidare är du duktig på att strukturera och organisera ditt arbete.

 

 

Jobba på NCC På NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda kunder och stolta medarbetare. Vi är glada över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande bransch. NCC erbjuder även många bra anställningsförmåner via vår förmånsportal.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på vårt kontor i Umeå arbetsområdet kommer att vara Västerbotten. Då tjänsten kräver en del resor är B-körkort ett krav.

 

Kontakt För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta produktionschef Daniel Ödling, tel. 070 – 516 01 26

 

Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2020-10-25

 

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 18 timmar . Arbetsort : Umeå . Publicerat : 28 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Projektchef Building Västerbotten med placering i Umeå